Umeå-Luleå-Skellefteå

2011-01-30 @ 13:59:29
Riktigt rikgt skön helg har det här varit!
I fredags började det med att jag Liv och Fanny åkte med Livs pappa till Luleå där vi träffade världens skönaste människor. Luleås tjejer är ju underbara, inte alls lika bitchiga som tjejerna här i Umeå kan vara. Men hur som helst så träffade vi bland annat, Edvin,Robert,David,Philip,Mimmi,Maja,Josefine,Jacob och många fler! :)
Riktigt rolig kväll blev det och om en månad ska vi tillbaks igen och mest troligt månaden efter det också och fira min "Sweet sixteen" Nä men då var vi inne i stan hela kvällen iprensip sedan fram emot halv två fixade Robert en taxi åt oss så vi åkte hem till Avan där vi bodde hos Livs pappas tjej Lena!

Dagen därpå gick bussen till älskade Skellefteå vid elva tiden och när vi väl kom fram så gick vi runt på stan och kollade runt lite, käkade lunch och sedan bar det av till matchen som dom otroligt nog vann! 10 sek kvar så får dom in ett fjärde mål så det blir sudden men slutet gott allting gott dom vann och det är huvudsaken! ;)  Sen var i hela kvällen i Skellefteå hemma hos Lucas och lite senare kom även Pudas dit och bussen hem gick vid 22.35 om jag minns rätt.

Ska man beskriva denna helg med ett ord blir det nog UNDERBAR!
Tack allihopa för en super bra helg, och vi ses snart igen! Puss


Grupp bild i Luleå city!


Josefine,Liv & Maja! ♥

Josefine,Liv,Maja & Fanny! ♥

Någon skön kille som gillade att fota sig själv!


Flickorna ännu en gång, och någon kille som var med!

"Pappa betalar - Killen" aka David!

Mimmi! ♥

Söt bild på mig och Liv och busschauffören! Grrr!!!
Foton; Fafyy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0