Dag 19

2010-12-31 @ 16:18:05
Detta ångrara jag.

Finns mycket jag ångrar, men gjort är gjort och man lär sig av sina misstag.
Ett misstag jag gjortde var att lita på "han", tro på alla ord och så vidare. Bland det största misstagen jag gjort i år (2010) var att falla för "han". Mina närmsta vänner vet nog vem det är jag syftar på? Men där har ni svaret, det jag ångrar är att jag föll för en kille jag knappt kände egentligen. Eller ja, han visade sig vara någon helt annan! :)

HAPPY NEW YEAR!

2010-12-31 @ 16:12:00


Så kommer jag se ut ikväll, all black. Men det är inte kläderna som gör kvällen, visst hade gärna haft något roligare på mig men nu blir det här bra och sen ska jag ha en skit rolig kväll! Om ungefär 50 min ska jag åka iväg till Olivia så ska alla fixa middag där, och sen kanske jag och Olivia far ut! Hoppas alla får en underbar kväll, och en underbar nyårs kyss! Gott Nytt År, nästa gång jag updaterar kanske der är 2011? :)

PUSS!♥

I-LANDSPROBLEM

2010-12-31 @ 00:41:02
Har INGEN aning om vad jag ska ha på mig imorgon kväll!!!
Dåligt planerat, men ska se om jag far ner på stan en stund imorgon kollar igenom alla affärer som finns här en gång till hitta något sött sedan åka till pappa träffa Thea önska dom gott nytt år och hämta mitt ID-Smink.. så tror jag min dag kommer bli.

Men alla läsare vad ska ni ha på er? Skriv gärna en komentar, eller ni som har bloggar länka åtminstone er blogg om ni har lagt ut era "Nyårs outfit" vore jätte snällt av er. Puss!

Kommer sluta med att jag ser ut så här..

NEW YEAR

2010-12-30 @ 23:20:48
Jaa som alla vet är det nyår imorgon så idag var Fanny och köpte lite små saker på Danne´s, cigg och öl. Sen drog vi hem till mig och har sen dess kollat JVM, och snackat massa! Dessutom är jag inne på Livs msn för tillfället och nu loggaed "STOR KUK" in.. hm jadu Liv.. :O 
 
Nä men har inget kul att skriva, och ni som har klagomål på det ni behöver faktist inte ens läsa min blogg! :)

CITY

2010-12-30 @ 18:10:17
Hemma nu, började med att jag åkte in till stan med mamma och syrran men sedan så gick jag till Wayne´s  och mötte upp Liv och Fanny, men jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig på nyår alltså imorgon för er som har missat det! ;) Men fick med mig en tröja från D&D, bh och två par lösögonfransar men vi får väl se hur det går med att få på dom imorgon! :) Iallafall runt 600 kronor fattigare nu.. men som tur är har jag ungefär 1600 kronor kvar av julklapps pengarna! Så de e skönt det, slänger upp lite mer bilder senare om jag hinner! Puss o Kram! ♥

DAG 18

2010-12-30 @ 13:08:44
Min favoritfödelsedag.

Antingen så var det i 7;an eller så var det när jag var ungefär 10år(?)
Kan berätta om båda, det som gjorde min födelsedag i 7;an var då att jag träffade en kille som heter Pontus vi hade träffats några gånger å jag tycker ju han var jätte gullig osv. men sen på min födelsedag tror jag han skrev till mig ungefär "jag har ingen present till dig, men du kan få mig om du vill" hah ;) så jag fick en pojkvän på min födelsedag. Men dock höll det inte så länge av en anledning..

Men då jag var tio så minns jag att jag låg vaken i sänge och väntade jätte länge på att mamma, pappa och lillasyster skulle komma och gratulera mig på morgonen. Men när dom till sist kom så hade jag ändå inte fått en cykel som jag önskade mig.. så sen på väg ner till köket för att få frukost så ser jag något i hallen och mamma och pappa ber mig dra bort det som ligger över den, och vad stod där om inte min cykel! Lycklig tjej tio år kan jag säga, hah! :)

Vad är den bästa present/födelsedag ni har fått? :)

Pontus (Gammal Bild dock!)


RUBRIK:

2010-12-30 @ 12:57:09
Hatar att komma på rubriker, bland det svåraste med att blogga! :(
Hah skämt å sido, nu så har jag iallafall tagit mig upp ur sängen, blev inte att passa Thea idag så då har mamma bett mig städa min övervåning.. och när jag har gjort det ska jag med Liv och Fanny på stan om jag hinner det vill säga. Men ikväll kommer nog Liv till mig skulle jag tro, sen blir det att kolla JVM igen när det nu är..

Men hoppas ni har en bra dag så ska jag börja med att städa nu, puss! ♥

http://ffannyfagervall.blogg.se
http://livwennberg.blogg.se  

GIRLS NIGHT

2010-12-29 @ 23:07:21
Mysig kväll dock inte så lång! Men jag och Liv vaknade som sagt runt ett halv ett sen låg vi och kollade film tills Rebecca kom då tog jag en dusch gjorde mig klar och sen runt halv fem, fem så fick vi skjuts ner på stan käkade middag där och sedan gick vi och tog en chailatte på Wayne´s och snackade om allt möjligt! Efter att ha suttit där ett bra tag så drog vi oss mot Rebecca och kollade film! Mysig kväll, ni är helt underbara tjejer helt klart dom bästa! Kameran är fortfarande död så inga bilder till er tyvärr, hoppas ni har haft en riktigt bra kväll för det har jag pusspuss!


Imorgon ska jag hem till pappa och vakta det här lilla monstret! ;)

I don´t wanna miss a thing

2010-12-29 @ 22:59:58
Ligger i soffan under mitt duntäcke, kollar pensionärsjävlar och lyssnar på massa fina låtar! Tillexempel Aerosmith´s - I don´t wanna miss a thing riktigt fin är det faktist!

And I don't wanna miss one smile,
I don't wanna miss one kiss,
I just wanna be with you,
Right here with you, just like this,
Well I just wanna hold you close,
And feel your heart so close to mine,
And just stay here in this moment,
For all the rest of time.

HARRY POTTER

2010-12-29 @ 14:05:26
Skulle egentligen gått på bio ikväll och sett den sista Harry Potter men ändrade planer, så jag Liv och Rebecca ska mest troligt gå ut och äta sen får vi se vad vi hittar på. Men iallafall så kommer Rebecca till mig snart och jag och Liv sitter och kollar HP5, hah!

Blev sent igår, tror vi la oss vid ungefär fem halv fem? Så det blir en lugn dag så hittar vi på något roligare senare! Vilka var det som såg JVM igår? För er som inte såg det så spöade Sverige Ryssland med 2-0 :)


FÖR ER SOM UNDRAR..

2010-12-29 @ 03:51:34
.. Vad som skedde när jag och Liv camade! Grymt snygga måste jag säga att vi blev eller vad säger ni? :)


Det handlar om att kunna bjuda på sig själv!

JUNIOR VM HOCKEY - NÄSTA!

2010-12-29 @ 00:43:12
Sitter med Livsan på min övervåning och har just kollat Pirates Of Caribbean och strax blir det att kolla Junior VM hockey, håll tummarna för Sverige nu och Livs blivande man Adam Larsson! ;)




BYEBYE

2010-12-28 @ 19:00:36
Drar snart till Rebecca här får ni "kvällens outfit" inte så bra bild men kameran är död!
Puss och Kram!

Tröja; Peak Performance
Jeans; Vero Moda




10 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG?

2010-12-28 @ 18:58:09
Jag (är)...

- Missnöjd med hela mig och tar jävligt lätt åt mig av "taskiga" komentarer!
- Gillar  Älskar Skellefteå Aik Hockey
- Har varit utomlands varje år dom senaste 6/7åren
- Jag och Liv har SNART kännt varandra ett år
- Jag har fallit för en kille som inte bor i Umeå
- Älskar min klass fast den är efterbliven
- Funderar på att flytta utomlands efter gymnasiet
- Mina föräldrar separerade när jag var 10 år
- Har varit i Grekland 13 gånger ungefär
- HATAR Umeå. Less på allt i den här staden utom mina vänner!

Inte så roliga punkter men kom inte på något annat att blogga om för tillfället, men visste ni allt de där om mig? ;)

you put a smile on my face

2010-12-28 @ 16:48:09
Bättre humör idag! Dock har jag fått veta en ganska chockerande sak men det ska jag inte gå in på här på bloggen, men iallafall så glömde jag berätta (pga jag inte mådde så bra igår) att i sommar åker jag till Grekland i två och en halv vecka. Grymt skönt!

Åker först till Athen och därifrån blir det att åka till någon/några öar tillexempel, Naxos, Mykonos eller något (?)
Riktigt skönt, det är dom ända sommarplanerna som är klara än så länge iallafall!

Vad ska ni läsare hitta på i sommar? :)

SÅ LIGGER DET TILL

2010-12-27 @ 21:02:33
Du får mig till tårar så fort vi ens pratar iprensip, du får mig att känna mig så värdelös (du lyckas), och att allt är fel med mig.. jag anstränger mig mer och mer men de duger ju aldrig? Alltid mig det är fel på och du är alltid perfekt tydligen.. orkar inte det här längre. Behöver någon som jan få mig att må bra och när jag väl hittat en sån person/kille så ere inte ens säkert att det blir något på den fronten heller trotts att han får mig på bättre humör varje dag, ger mig mer självförtroende också vidare. Så finns det alltid problem..

Orkar inte gå runt och se glad ut för att alla ska tro att jag mår bra, för jag mår verkligen inte bra längre! Och allt tack vare dig! Behövde bara skriva av mig lite. Och jag tänker inte säga vem det handlar om.

FYFAN

2010-12-27 @ 17:52:16
Riktigt sur, och besviken på hur du kan beteé dig så här. Nä fyfan..hur gammal är du egentligen? Får mig till tårar varje gång vi ens pratar! LYCKAT!!! Ne.. orkar inte blogga nått mer idag hejdå

KONTAKTANNONS - MATHILDA 12ÅR

2010-12-27 @ 15:06:34

Tjenare det e skoterraggaren Mathilda här.
Jag e på jakt efter en man.
Ålder e inget som jag bryr mig om,men helst inte yngre än 10 år gammal.
Jag själv e en spontan livsnjutare i mina bästa år (alltså 12år,jag e en f12a)
Jag gillar att mata kossor och leka i snökojjor.
Grisar e ett stort intresse för mig,jag finner denna underbara varelse helt fantastisk.
På sena vinter kvällar gillar jag att hänga med familjen och dricka bärs.
Jag sportar inte,tycker att det e överskattat,jag håller mig endast till grisridning och skidorientering.
Jag ser skidorienteringen inte som en sport,utan en livsstil.

Om någon,vilket jag inte tror..skulle vara intresserad av mig,så kan ni skicka ett sms till mig eller juste,jag har ju ingen telefon..Men kolla in på min och min kompis Wilmas blogg! eller kan ni smsa till min syster (Moa) 0767806920 så får ni mitt nummer sedan HARE BRA TREVLIG ÄLG! ;)


bloggrape

2010-12-27 @ 13:24:17

Hejsan alla Moas kära läsare!
Jag och Moa sitter just nu i soffan och undviker Thea som just har varit ute på en kort promenad.
Hon har varit ett monster hela morgonen,lilla solstrålen även kallad de svarta hotet ;)

Det e fruktansvärt skönt att vara hemma nu! Men Marocko var galet skönt,men som man brukar säga borta bra men hemma bäst! :)

Dagen idag e inte helt planerad,men jag ska iaf på julklappsöppning hos min farmor&farfar idag,får hoppas på att de blir bra och sen efter det så ska jag träffa Moa och eventuellt Rebecca.
Blir riktigt kul med en girls night nu,var för länge sen sist!

xoxo

> länken syns tydligen inte men för pilen precis under det här så går de förhoppningsvis
Liv Wennberg ♥




25 DECEMBER!

2010-12-25 @ 18:32:12
Glömde berätta att jag fick ett "överfalls alarm" så håller jag på bli överfallen/våldtagen eller liknande utlöser ett larm på 120 decibell! Gullig mammsen är, och självklart tyckte även min finaste att detta var den bästa julklappen jag fick så han slipper oroa sig för mig! Gulligare kille går ej att hitta!

Men nu ska jag ner till släkten och spela spel och vara social så puss på er så länge!


ALLT JAG FICK VAR;

2010-12-25 @ 18:21:36
- Hundvalp även kallad Thea
- Frisör docka
- ID - smink (skönt att slippa lägga ut pengar på det!)
- Ralph Lauren skor
- Hårtork
- Underkläder
- 2000 kronor
- 700 kronor på KICKS
- Frisör Shampoo från Joico K-Pak
- Body Butter från The Body Shop
 
och lite andra små grejjer! Hyffsat lyckad jul har jag haft, nu vill jag dock bara ha några saker.. dels att Liv kommer hem men det gör hon ju imorgon så den önskan går i uppfyllelse, sen vill jag även åka till Stockholm över nyår eller så får min finaste komma hit! Det skulle vara pricken över i;et verkligen, men vi får se hur det blir men hoppas på det bästa iallafall!

Vad har ni fått för julklappar? Vilken var eran bästa julklapp? :)

GOD JUL!

2010-12-24 @ 09:34:40
Ja God Jul på er alla! Ska strax kliva upp ur sängen och ta en dusch och göra mig klar för att åka till farmor och farfar, kommer bli dåligt med update under dagen men tror inte ni kommer ha tid för att läsa bloggar heller?
Hur som helst, hoppas ni får en riktigt bra jul och fina presenter!


SKÖN OUTFIT

2010-12-23 @ 23:35:06
Skön outfit när man ska ut i -100 med vovven.. och nu får ni se klass tröjan som jag lovade att visa er för länge sedan nu hah! Bättre sent än aldrig right? :)


nu spårar det rejält!

2010-12-23 @ 23:15:50


Det här med puffingar på Facebook har verkligen spårat nu.. fler och fler för varje dag känns det som!


KVÄLLS MYS

2010-12-23 @ 22:33:49
Kvälls mys med min lilla älskling Thea som är helt slut efter att just varit ute med pappa och lillasyster!
Hon är så liten så hon orkar knapp göra något, har hon lekt,varit ute, eller ätit så somnar hon direkt efter det med andra ord kan man säga att hon sover hela tiden! ;)


TVÅTUSENTIO!

2010-12-23 @ 21:46:20
Året 2010:
Hur har året 2010 varit för dig?
Alla år har väl sina upp och ned gångar, men det här är bland dom bästa!
Bättre än förra året? Absolut!
Har du träffat några nya vänner? Hur många som helst från bl.a. konfan och sen träffade jag Liv också ju! :D
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Alla dagar/minnan med Liv, Gatufesten, Skellefteå, m.m.
Har du flyttat under 2010? Nej, tyvärr
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ingen som jag älskar just nu!
Har du kysst en främling? Inte vad jag minns!

Kärlek:
Hur har din kärlek varit under 2010?
Hel kass!
Har du varit kär? Yes..
Har du sagt jag älskar dig till någon? Nej
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja

Sorg&hämd:
Har någon i din närhet tagit självmord?
Nej
Har någon i din släkt avlidit? Farfars bror
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Hah nej!
Har du varit i slagsmål? Va ere här för frågor? Nej! :)

Personligt:
Har du gjort någonting du ångrar?
Kan man säga
Har du skämt ut dig? På sätt och vis
Har du varit ute en hel natt? Njaa..
Har du blivit tagen av polisen? Nej, även om jag borde ha blivit det som jag och Liv kör med moppen! ;)

Skolan&fritiden:
Vilken skola går du i?
Tegcentralskola än så länge
Trivs du bra där? Det funkar väl
Har någon varit elak mot dig i skolan? Nej
Hatar du någon i din skola? OM jag gör..
Har du gjort något framsteg? Många
Har du haft alla rätt på ett prov? Nej inte de

Vänskap:
Har du träffat nya vänner?
Ja som sagt
Har du förlorat en vän? Typ
Har du fått tillbaka kontaken med en gammal vän? Njaa ?

DAN FÖRE DOPPAREDAN

2010-12-23 @ 20:11:46
Och jag har sjukt tråkigt.. Liv du får gärna ta flygplanet och komma hem nu, eller så kan någon vara lite snäll nu när det snart är julafton och ge mig en flygbiljett ner till Stockholm det skulle uppskattas!

Men nu ligger i jag på min säng smsar med världens finaste, ska väl dock gå ner till dom andra och vara lite social snart och äta skumtomtar och dricka lite glögg! Hoppas ni har en bättre kväll än mig så skriver jag mer senare, för i natt får jag äntligen sova för Thea ska sova inne hos lillasyster ikväll! :thumbup:

Sött,sött,sött! Även om det smset inte var till mig!


Dag 17

2010-12-23 @ 12:44:33
Mitt favoritminne.

Ska försöka göra slut på de här "30 Dagarna" innan december är slut, så jag kör dag 17 nu också. Mitt favoritminne i år måste nog vara alla dagar/alla minnen med Liv! Tillexempel när vi träffade stockholms killarna i våras, när vi vaknade klockan sex på morgonen hos Livs pappa och bestämmde oss för att gå till Livs mormor? Finns massa underbara minnen med den flickan, sen ett annat favorit minne måste nog varit då vi hämtade Thea! Känndes bara så rätt, efter att ha tjatat i fem, sex år och äntligen fick man en hund!!!




Dag 16

2010-12-23 @ 12:18:48
Min första kyss.

Förväntas väl komma med ett perfekt svar alltså att jag minnsdagen, vad jag hade på mig, vem killen var?
Men jag vet inte när det var, första gången var nog när jag gick i 2an, 3an. Men kan inte påstå att det räknas, hah. Tror det var så att jag hade sett på Eva&Adam och sen ville jag försöka haha! Minnen..
Men jag kommer inte ihåg min första "riktiga kyss" men det var några år sedan! Så har inget vettigt/roligare svar på den frågan! :)


varför vill jag alltid ha saker jag inte kan få?

2010-12-22 @ 20:45:25

de e ju frågan..


Dag 15

2010-12-22 @ 20:41:13
Mina drömmar.

Halv vägs igenom "mina 30-dagar" nu, iallafall mina drömmar skulle väl vara att få gå frisör linjen (helst i Skellefteå faktist!) Träffa en underbar pojkvän, e riktigt less på att vara ensam nu visst man har vänner men vem vill inte ha något mer? Men den "rätta" verkar aldrig komma så jag har gett upp och e en kille intresserad får väl han komma till mig sen får det väl utvecklas därifrån kanske? Vem vet!! Det är väl mina drömmar skulle jag tro!
Inte så mycket roligt, men kan inte komma på något annat som jag inte har, haha!

Tumblr_lbsudi7ee91qbzahdo1_400_large

Dag 14

2010-12-22 @ 20:27:55
Vad hade jag på mig idag?

Orkar inte med en sån fråga igen så jag skippar den! :)

03.30

2010-12-22 @ 15:37:15
Blev väckt 03.30 utav att Thea låg och gnällde i sängen så de var bara att hoppa upp och leka med henne tills hon äntligen somnade igen. Idag har jag väl inte gjort så mycket, är hos pappa så det finns inte så mycket att göra och det är viktigt att vara hemma nu i början då Thea bara är 8 veckor, pratade med Liv igår!!! Skönt att hon kommer hem den 26e hon är saknad så det var skönt att höra att hon hade det bra och så, Liv om du ser det här kan du väl försöka logga in på Facebook runt typ 21.00-21.30? :)

Update; Thea har inte blå ögon det blir bara så av blixten på kameran, och för er som undrar så är hon en blandning mellan Papillion och Tibetansk Spaniel!

Nu får ni lite mer bilder på Thea som jag lovade! ♥





FULL RULLE

2010-12-21 @ 21:44:34

Äta/dricka,sova, gå ut, busa, sova,gå ut, busa, dricka, busa, sova, gå ut. Ungefär så är det här hemma nu! Helt underbar är hon, gnäller lite ibland men det beror på att hon saknar sin mamma och sina syskon! Men hon har sin favorit leksak en grön drake med röda-prickar på! Charmigt va? ;)

Nä men nu ska jag gå ner och leka lite med Thea så jag kan få sova i natt! Ha en super bra kväll! :)

Där ser ni den såkallade "draken" hon har även den rosa flodhästen!


THEA♥

2010-12-21 @ 18:34:08

Nu efter en hel dags bil åkning fram och tillbaka till Luleå (Luleå består till 99% av skog..) så är lilla Thea hemma! Finns nog ingen sötare en denna lilla tjej, dock får ni nöja er md några web-cam bilder tillsvidare! Nu har hon varit med pappa ute och skottat, och riktigt busig e hon gör allt hon inte får göra och springer överallt och ingenstans!


ÅKER OCH..

2010-12-21 @ 07:45:07
..hämtar lillan i Luleå nu, ha en super bra dag allihopa! ♥

M-M-MONDAY

2010-12-20 @ 20:09:07
Försovde mig imorse.. efter skolan for iallafall jag och Maja ner på stan köpte in de sista julklapparna! Sen åkte hon hem och jag åkte till farmor och farfar ett tag, sen ikväll har vi bara käkat tagit bort alla mattor och farliga saker för att göra huset valp-vänligt! :)

Ska strax kolla Sandhamn, hoppas det är bra eller vad tror ni?
Ha en super bra kväll alla läsare!

200

2010-12-19 @ 23:39:37

Riktigt pigg, borde sova men vi ska städa ur skåpen imorgon och sen är skolan slut iprensip så man behöver inte så mycket energi till det? Men imorgon kanske blir min sista skoldag också om jag kan lyckas få med mig mina betyg imorgon istället för på tisdag för jag ska ju som ni redan vet till Boden och hämta lillan.. men vi får se hur det blir!

Puss&kram sleep tight


THIS WILL BE A DECEMBER TO REMEMBER

2010-12-19 @ 21:53:48
Dagen har spenderats med lillasyster, kollat Mysteriet på Greveholm, slagit in några julklappar och så! Riktigt slapp dag, och i morgon så blir det sen sista skoldagen sedan stan med lillasyster för att införskaffa dom sista julklapparna! ;) Men nu ska jag ta och städa lite på min övervåning för jag åker till pappa imorgon så alla som befinner sig i Obbola under veckan kan höra av sig om ni vill hitta på något får se om jag har tid bara! :)

puss&kram

Någon som vill köpa en julklapp åt mig får GÄRNA köpa denna! Mums..


CAN SOMEBODY TELL ME WHY I'M ON MY OWN, IF THERE'S A SOULMATE FOR EVERYONE

2010-12-19 @ 13:25:38

Skulle egentligen följt med Rebecca och kollat på hockey, eftersom hennes loverboy spelar idag! ;) Nä men skämt och sido, skulle följt med henne egentligen men har ont i huvudet och är allmänt trött just nu! Så hockeyn får vänta tills en annan dag. Men sen så äre så att jag måste hitta en julklapp till ett "julklapps-spel" vi kör med farmor&co varje år. Kan förklara hur det går till.

ALLA köper en julklapp för ett visst värde som man har bestämt (ex. 40kr), man lägger sen alla julklapparna i en hög mitt på bordet, sen ställer man ett larm som ska ringa efter 30min. Under dom här 30 minuterna sitter man och slår två tärningar och man ska antingen få en sexa eller en etta för att få ta ett paket från mitten. Alla kämpar oftast efter det största paketet, och när man får en sexa eller etta så kan man även ta av varandra paketen så dom blir "paket-lösa"

Kanske inte låter så roligt men det är det! Speicellt när alla ska öppna sina julklappar och det bara är massa konstiga saker alla fått! Tips till alla er som vill ha något nytt på julen! :)



Dag 13

2010-12-19 @ 11:47:18
Den här veckan.

Skriver istället om veckan som kommer eftersom det kommer bli lite roligare att höra om kanske!?
Iallafall så kommer det bli så här.

Måndag blir det halvdag i skolan sen ner på stan och köpa hem lite valp saker en säng till vovven,koppel,halsband,godis,leksaker och annat nödvändigt! :D

Tisdagen blir det skolavslutning, vilket innebär att jag kommer få mina betyg.. och direkt efter det bär det av till Boden för att hämta hem lillavalpen (Har inte kommit på något namn än..) så då lär väl hela den dagen/kvällen gå åt till valpen.

Onsdag händer väl inget speciellt förutom att det är första lov dagen, men den lär nog också spenderas åt lillan!

Torsdag blir väl att ta hand om lillan, kanske vara med Rebecca,Ellen eller någon ?

Fredag JULAFTON!! Riktigt efterlängtat, åker till Holmsund för att fira jul med farmor,farfar, faster Carina, hennes kille Fredrik och mina tre kusiner Henrik,Marcus och Zandra. Även pappa och lillasyster och lillan! Får se hur det funkar med vår valp och kusinernas hund, eftersom Rex är väldigt rädd av sig! ;) Iallafall så blir det väl kolla Kalle Anka, dricka glögg, julmat och senare kommer tomten..!! ;)


LördagJul igen fast med Mammas sida alltså Mamma,Lars,Mormor,Morfar,Morbror Joakim,Philip och Lillasyster även mormor och morfars hund kommer vara med! Samma sak som hände på "riktiga" julafton lär väl hända här förutom att vi inte kommer kolla Kalle Anka! :)

Söndag LIV KOMMER HEM!!!!!!! Efterlängtat, ska väl möta henne vid flygplatsen med Rebecca och vara med dom flickorna underdagen iallafalll. Sen kanske Liv vill följa med till Obbola och kolla lillan och sova där??  :)



2010 - i bilder

2010-12-18 @ 23:43:49

HOMECOMING

2010-12-18 @ 12:48:14

Kolla vilken sötnos som kommer hem till mig på Tisdag, inte illa va? ;)
Förslag på namn till denna lilla sötnos uppskattas, de är en liten papillion/tibetansk spaniel flicka!






ALL BY MY SELF

2010-12-18 @ 11:43:28

Godmorgon allihopa!
Dagens planer blir att klä granen, dra till Rebecca bygga pepparkakshus, sen vet jag inte vad jag gör ikväll det beror på lite olika saker.. men vi ser väl! Men nu ska jag ta och kliva upp, duscha och ringa min pappa!
Have a nice day!


"JAG GILLAR BULLAR"

2010-12-17 @ 16:24:26
Det tyckte Rebecca att jag skulle ha som rubrik så varför inte?
Iallafall så ska vi snart dra oss mot Rebecca, hennes mamma har fyllt år så det blir middag och fika MUMS!
Sen får vi se vad som händer ikväll men nu ska jag fara, puss!

Dag 12

2010-12-17 @ 09:36:29
I min väska.

Ja i min väska finns lite allt möjligt, men för tillfället matte,biologi böcker, necessär, min trasiga mobil (som ska in på lagning!) :( , min nuvarande mobil, bläckpennor, lypsyl,Ipod. Något sånt befinner sig i min väska just nu!
Har inte tid att ta någon bild på min egna väska, just so u know!

Men nu ska jag käka frukost, sen dra mig mot skolan ha en bra dag! Puss


BLOGG.SE

2010-12-17 @ 09:27:22
Blogg.se funkade inte för mig igår, och för många andra tror jag?
Iallafall nu ska jag snart dra mig mot skolan vi har volleyboll turnering idag, men jag vet inte hur jag ska göra eftersom jag har en biologi prov att göra!! Siste provet för hösten, känns underbart!

Juste, vi har fått våra klasströjor nu riktigt smidigt skickade in pengarna igår och fick dom igår! ;)
Lägger upp en bild senare så ni får se den!

Så HÄR kul hade jag när jag pluggade igår, haha.. det handlar ju om att bjuda på sig själv eller hur?


STICKAT

2010-12-15 @ 21:51:17
Kikade in på Evelinas blogg och fick syn på dessa stickade shorts, man blir ju typ kär. Jätte fint att ha nu under vintern, eller till sommaren! Eller vad tycker ni?
Skulle itne tacka nej till att ha den här outfiten i min garderob.. :)


VINTERLAND

2010-12-15 @ 21:32:01
Tog några bilder från dagen jag var med Rebecca, mysigt de e ute nu!! :)





H&M

2010-12-15 @ 21:25:30
Nu tänkte jag slänga upp bilderna på kläderna jag köpte igår, allt gick lös på runt 900;- inte så farligt! Köpte även en svart byx-dress men fick inte till någon bra bild alls på den så skippade det, men ni får bilder på min nya "oversize-kofta", och två likadana linnen men dock i olika färger eftersom jag inte kunde bestämma mig fick det bli båda! ;) Tur man har mamma!




SO SICK OF SCHOOL..

2010-12-15 @ 15:01:10
Det stämmer till 110%..
Dels därför det inte är så mycket "rolig" update här för tillfället, men snart är det lov så det kommer väl förhoppningsvis bli bättre då. Men om ni nu tycker min blogg är så tråkig kan ni väl ge förslag på vad jag ska skriva om!? Det vore ju jätte bra så blir alla nöjda och glada, right?

Iallafall nu ska jag plugga vidare till SO provet jag har imorgon ( detta prov styr nämligen hela mitt slut betyg i historia..får jag inte MVG sänker min lärare mig till VG) wish me luck! Och snart är det ju dags att dra sig till .... för att checka gymnasium! ;)

EN CELLSAM HISTORIA

2010-12-14 @ 21:43:14
Blev bara tvungen att visa vad vi gör på våra NO lektioner för tillfället.. så sjukt bara!
Kolla klippet, så kan ni ju fatta vad det är vi måste stå ut med ÄNDA fram till jullovet riktigt slappt men man lär sig inget vettigt ur filmen eftersom den är så töntig orkar ju ingen koncentrera sig på filmen! Så tips till alla NO lärare där ute, välj en mer intressant/spännande/lärorik film än denna! ;)



SOME NEW STUFF

2010-12-14 @ 21:16:29
Var nere på stan idag med mammsen och lillasyster köpte några saker men har inte orkat fotat dom än så jag slänger upp några bilder imorgon så får ni se vad jag införskaffat! ;)
Sen så har jag inte gjort så mycket, funderar på att läsa på lite SO men känns lite sent för det nu faktist!
Dessutom så har Liv lämnat mig hemma i kylan nu och dragit till Marocco! Inte illa, just nu när det är runt -20 här i kalla lilla Umeå..

Dag 11

2010-12-14 @ 21:13:20
Mina syskon.

Okej, jag har en lillasyster som heter Elsa Mathilda Norberg född 1998-05-13, hon är alltså tolv år nu!
Vi bråkade mycket när vi var yngre, men det gör väl alla syskon skulle jag tro, men iallafall nu så tack vare separationen mellan mamma och pappa har vi kommit varandra närmer och det är jätte skönt, slippa bråka och så! Jag vill bara att du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig oavsett vad. Älskar dig, och skulle något hända dig vet jag inte vad jag skulle ta mig till?

"Halv Syskon", eller vad ni kallar det? Iallafall så träffade mamma en ny ganska snart efter separationen och han hade två barn sedan tidigare och eftersom dom varit en del av mitt liv nu i 5 år så ser jag dom som "halv/plast/extra" syskon. Hur som helst heter dom Elin och Philip. Elin är runt 23-24 (?) och bor nere i Falköping eftersom det är där ifrån mammas nuvarande man är ifrån, men Philip bor faktiskt i Umeå riktigt kul! Han bodde hos oss i ett år men flyttade i höstas till en lägenhet med några kompisar. Han går alltså på universitetet här i Umeå, och är 20år! Har lite bättre koll på hur gammal Philip är eftersom han bor här och vi har mer kontakt!

Det är allt om min syster, och "halv syskon" har ni några frågor är det bara att lämna en komentar! :)




3 första bilderna är min syster, dom 2 under är Philip och Elin!

REBECCA LUDVIGSSON

2010-12-14 @ 14:23:48

Förlåt för "dålig" update men det var så att min dator tog slut på batteri och laddaren var hos min pappa. Men just nu är jag hos Rebecca, vi har iallafall fikat,snackat och nu ska vi slå på Harry Potter ett, jag har faktiskt aldrig sett alla Harry Potter filmer men får väl köra ett marathon med Rebecca som nu har alla filmer! :)

Charmig bild på mig,Rebecca och Liv när vi målade Livs rum i sommras!


CHRISTMAS TREE

2010-12-13 @ 19:06:21
Just nu; Julklapps inslagning med mammsen! Men har dock insett att det inte blir så många julklappar till mig iår.. men det är ju inte antalet julklappar som räknas utan innehållet! ;)

Julafton kommer firas hos farmor och farfar med pappa, faster och kusiner, sedan kommer jag fira julafton med mamma på juldagen och då blir det med mormor och morfar,min morbror och halv bror riktigt mysigt!

(Ni kommer få bilder från mitt hus på min gran + paket senare!)



BESLUTSÅNGEST

2010-12-13 @ 17:51:17
Kan inte bestämma mig för om mopsar är gulliga eller inte?
Självklart är dom jätte gulliga när dom är små, men frågan är om dom är lika gulliga när dom är stora?

Dagens fråga är alltså;
Är mopsar gulliga även då dom blivit stora?


Bild lånad utav; http://michaelaslife.blogg.se

STOCKHOLM

2010-12-13 @ 17:41:37


Förstår inte hur dom kan uttrycka sig så där!?
Som jag ser det hela menar dom (SD) alltså att "alla" invandrare i Sverige har med det dära terrordådet att göra.  Medans det egenligen bara är en person eller grupp som har gjort detta! Riktigt lågt att lägga all skuld för det här på ALLA invandrare i Sverige. För genom att säga "jag hatar att säga det, men vad var det vi sade?" så säger man iprensip (ifall man nu är i SD) "Äntligen får jag säga det, men bort med ALLA invandrarna i Sverige" 
Tycker verkligen det är idiotiskt att uttrycka sig på det sättet, alla invandrare är mest troligt lika chockerade över vad som hänt som vi är och dom hade nog gärna också önskat att det inte inträffat!?

Vad tycker ni om SD;s komentarer till det hela?
Är det rätt att anklaga alla invandrare i Sverige för detta?


KOMENTARER

2010-12-13 @ 16:43:07



Svar på komentar; Nej jag har aldrig varit Lucia, tror dock det är ganska kul? Men tyvärr kan jag absolut inte sjunga! Så jag överlåter den rollen till de som är duktiga på det! ;)


SOME PIX FROM SCHOOL

2010-12-13 @ 12:28:19






Bilderna kommer från Melina

Dag 10

2010-12-13 @ 12:11:41
Det här hade jag på mig idag.

Riktigt tråkiga kläder har jag idag men känner just nu att jag inte har några kläder överhuvudtaget i min garderob! Iallafall så har jag ett par blåa jeans från VeroModa, Bas linne från Gina och en ljusgrå tjocktröja från H&M, riktigt tråkigt men what to do när garderoben är tom och likaså mitt kort.. ? :(

2 COOL 4 SCHOOL

2010-12-13 @ 10:58:27

Sitter just nu på bilden med Malou, riktigt drygt att ha långa hål när man lix är i skolan!
Men imorse var det lucia, jätte duktiga är dom verkligen och min vän Lyuba var lucia, jätte kul för henne fin var hon också, men som sagt sitter nu på bilden och gör ingenting kanske ska försöka pyssla ihop en ny design? Men vi får se om jag orkar, om inte så hör gärna av dig om du skulle kunna tänka dig att hjälpa mig med att fixa en design det vore jätte gulligt!

Men nu börjar lektionen snart, hörs senare puss!♥

Gör just nu ett arbete om barnarbete med Malou och Fredrik!


DOGGYSTYLE

2010-12-12 @ 14:06:42
Ska åka hem till pappa vid tre tiden, för vi ska diskutera vilken ras vi vill ha och exakt vilken hund.
Tråkigt nog har pappa börjat tvivla på om han vill ha en chihuahua, men det finns ju andra söta hundar tillexemper mopsar, någon annan som har förslag på små söta hundraser? :D
Det är iallafall en sak som är säker vi ska ha en liten vovve!

Tacksam för förslag på hundraser, och jätte roligt att ni har börjat komentera det uppskattas! :)

PUFF-KRIG

2010-12-12 @ 12:57:18
Less börjar man bli.. har runt 12-15 puffar på facebook dagligen, men jag kan ju inte sluta puffa för då har man ju förlorat puff-kriget och aldrig att jag skulle geupp! Haha.. och jag tror dom som puffar mig tänker samma sak eller har jag helt fel nu? :(


Dag 09

2010-12-12 @ 12:28:49
Min tro.

Ja alltså min tro, vet inte riktigt vad man ska säga. Kan ju inte påstå att jag tror att Gud finns, det kanske man börjar tro på mer när man blir gammal och vill tro på något efter döden. Men jag har konfirmerat mig det har jag men Gud, nej han/hon/den/det tror jag inte på. Men man kan ju tro på annat tro på en vän,tro på ett syskon,tro på ett lag. Men jag kan inte säga att jag tror på allt i bibeln och allt som har med Gud att göra för då skulle jag ljuga. Men alla människor har en viss tro på sitt eget sätt! Det här var en komplicerad fråga hoppas ni nöjer er med svaret! :)

-GOD MORGON-

2010-12-12 @ 12:22:22

Vaknade upp för ett litet tag sedan, och har ingen aning om vad jag ska göra idag! Iallafall så spenderades går kvällen hemma hos Liv. Började med att vi byggde ett pepparkakshus jag och Liv, kanske inte blev det snyggaste men hur som helst sen när vi sitter och äter tar Liv upp huset och jag vet inte vad som händer men det går bara sönder. Iallafall så kom Fanny sen och tillsist fick vi Liv att fara och träffa "mr.x" ;)
Så jag och Fanny var ensamma i Livs lägenhet stor del av kvällen, senare kom Liv tillbaks och stax efter kom Andreas,Seth,Pontus,Ludvig,Elias,David. Kvällen blev hyfsat lugn ändå och kom mig hem undefär halv två.

Har inga bilder från går kvällen än eftersom jag inte hade någon kamera så ni får några bilder från iförrgår kväll.

Liv har en tvångstanke att hon måste riva bort varje "Rädda Minkarna-Poster", inte för att hon inte vill rädda dom utan för att bilderna är så groteska!



Dag 08

2010-12-11 @ 15:33:54
Ett ögonblick.

Ett ögonblick jag minns trotts att det här var några år sedan nu så var det väldigt hemskt. Det var dagen efter nyår och mamma ringde pappa och berättade att en sak hade hänt blablabla. Senare får vi veta att vår morbror Joakim ligger på akuten och att hela halsen svällt upp så han inte kunde andas, så vi åker till sjukhuset för vår morfar är där och jag har aldrig sett min morfar gråta, aldrig. När jag och min syster såg det förstod vi väl att läget verkligen inte var bra en sjuksyster kom och hämtade pappa och morfar och vi fick vänta i väntrummet för dom ville ej att vi skulle se alla slangar,blod osv. Det måste vara det hemskaste ögonblicket i mitt liv, tätt efter kommer väl hur jag fick reda på att mamma och pappa skulle separera men det vill jag inte ta upp här.

Men min morbror klarade sig iallafall och det är jag tacksam för, men orsaken till detta var att han har astma och på nyårs natten innan han skulle sova hade han tagit en ipren och det visade sig inte vara så bra för dom som har astma. Hade inte min morbrors vän kommit och försökt väcka honom vet jag inte om min morbror fortfarande levt idag, tusen tack till dig som hittade min morbror innan det var försent! :)¨

(Passade på att göra ett till inlägg i den här kategorin eftersom jag ligger lite efter!)

Dag 07

2010-12-11 @ 15:25:36
Min bästavän.

Liv Wennberg.
Många kanske tror att jag och Liv känt varandra i åratal men ikket, första gångerna/gången jag träffade och var med henne var när det var Hockey-SM här i Umeå (detta var alltså ungefär i Mars 2010) vi träffade några killar från Stockholm snackade med dom och började vara med varandra mer och mer, vet inte hur det gick till för tidigare sa Liv att hon "hatade mig" för jag var tillsammans med en kille som hennes vän var intresserad av osv och jag trodde Liv var världens bitch. Men så var det inte, har så sjukt roligt med henne och vet att hon finns där för mig vad det än gäller och jag för henne såklart!

Vet inte vad jag mer ska säga än att jag älskar den här tjejen hon är världens bästa vän och jag kommer alltid finnas där för dig hjärtat oavsett vad och hur det nu blir när gymnasiet börjar!

VÄRLDSBÄST!



I´m done trying if you want me in your life let me know, bye!

2010-12-10 @ 18:17:53
Precis så jag känner ju!

Iallafall så sitter jag hemma hos Liv nu men ska strax röra oss mot mig så vi hörs mer ikväll när jag vet hur planerna för kvällen ser ut! Kram :)

PUPPIES

2010-12-10 @ 09:04:26
Glömt att berätta det här men igår var jag, pappa och lillasyster och kollade på valpar!! ;)


Dag 06

2010-12-10 @ 08:54:53
Min dag.

Har haft ett litet uppbehåll nu några dagar men im back.
Min dag har just börjat ligger i Liv säng med datorn medans hon gör sig i ordning, idag ska vi på studiebesök på olika gymnasieskolor/linjer. Först blir det Midgårdgymnasiet och linjen International Baccalaureate och på eftermiddan blir det Dragongymnasiet och Frisör/hantverkslinjen! Ska berätta mer sen vad jag tyckte om linjerna. Men ikväll vet jag inte riktigt vad som händer kan göra en "del 2 Dag 06" :)

Hoppas ni får en bra dag!

BLOGG TIPS

2010-12-08 @ 17:54:31

http://eveliinajonsson.blogg.se
http://smyckenbyeveliina.blogg.se
http://livwennberg.blogg.se
http://mollyrustas.se
http://hgm.blogg.se
http://kenzas.se

Där har ni några bloggar till att börja med hah, måste erkänna att jag tycker det är roligare att läsa "små-bloggar" än till exempel Kissie,Dessie,Paows bloggar även om det händer att man kollar in på dom ibland.

Har ni själva blogg tips så skriv en komentar! :)


COMPETITION

2010-12-08 @ 17:50:14
Nu är det så att jag är med i en tävling på http://smyckenbyeveliina.blogg.se tycker att ni ska kika in där och kanske även delta i tävlingen om denna ring!

Ska även göra en ny kategori som ska heta "Blogg Tips" där kommer ni kunna hitta olika bloggar som jag tycker är bra/intressanta/roliga. Låter det bra!? :D



CHIHUAHUA

2010-12-08 @ 17:41:58
Pappa har ringt till några ikväll som säljer hundar (chihuahuor) så det lutar väl mot att jag får en vovve! ;)

Hur som helst, kolla in min vän Evelinas blogg OCH smyckes blogg riktigt fina smycken gör hon ska säga till er när jag beställt så får ni se å höra vad jag tycker! :)

( Jag vet att man inte ser mina länkar, men för pilen just över luckorna i texten så kan ni nog hitta dom ändå!)

lösenordsskyddad

2010-12-06 @ 21:12:51
Ångrade mig direkt.. men jag får mer och mer läsare och lite jobbigt är det faktist men visst bloggen är öppen för alla och man har yttrandefrihet i Sverige men snälla inga taskiga komentarer!!!

Hur som helst har jag min pappa och syster pratat om att skaffa hund! :D
Dessutom en chihuahua, säkert många som tänker "åh typisk "fjortis-hund, åh hon vill vara som Dessie" osv. men jag, min syster och pappa skulle kunna tänka oss en sådan och den passa in i som vi bor och lever idag och det är ju viktigt för att det ska fungera!  Men nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Puss! :D

tur man har

2010-12-06 @ 15:47:26
har gjort något med knät vilket har lett till att jag har ont och det knakar i knät när jag går/springer någon som vet vad som jag kan ha förstört i mitt knä? Eller något?

Typiskt när man ska träna och sen i skolan gör man något som leder till att man inte kan träna..

OM MIG

2010-12-05 @ 17:48:24

01. Fullständigt namn: Moa Elina Norberg
02. Ålder: 15
03. Vart bor du: Umeå
04. Bor tillsammans med: Mamma mesta dels annars Pappa
05. Husdjur: Har inget
06. Färg på ditt hus: Mamma rött tegelhus, Pappa rött trähus
07. När är du född: 1995-03-24

08. Klass: 9Bis
09. Vilket år tar du studenten: 2014

10. Något jobb: Nej
11. När gick du upp i morse: 11.00/11.30
12. När ska du sova: När jag somnar
13. Duschat idag: Japp
14. Kramat någon idag: Ja

15. Pussat någon idag: Nej
16. Vad har du ätit idag: Frukost
17. Dagens klädsel: Tjocktröja + tights..
18. Dagens smink: Inget
19. Dagens sötnos: ;)
20. Dagens roligaste: Att Luleå förlorade mot Brynäs!
21. Har du många vänner: Tillräckligt!
22. Hur många har du kysst: Inte så att man räknar direkt!
23. Vem kramade du senast: Lillasyster
24. Vem saknar du: Ingen.
25. Hur många har varit otrogna mot dig: Ingen hoppas jag?
27. Har du pojk-/flickvän: Nej tyvärr
28. Vem pratade du med i telefon senast: Liv Wennberg
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Andreas Persson "Soft vad gör du därdå?:)"


FAVORIT: 
31. Film: A Walk To Remember kanske
32. Låt: ´What hurts the most I guess
33. Mat: Ingenaning
34. Dryck: Ingenaning
35. Färg: Svart/Vitt eller något
36. Tv-serie: One Tree Hill
37. Stad: Skellefteå/Stockholm/Helsingborg
38. Land: Thailand/Grekland
39. Ämne i skolan: So
40. Tv program: The Hills


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Jadu..
42. Personen du pussade: Anton
43. Gången du spydde: -
44. Gången du grät: Helgen
45. Pizzan du åt: Nån vecka sen
46. Gången du var i Göteborg: Nån månad sedan
47. Gången du var i Stockholm: Nån månad sedan
48. Gången du duschade: Idag
49. Gången du sov: Inatt
50. Personen som såg dig gråta: Pappa
51. Svart eller vitt: Beror på
52. Hund eller katt: Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Beror på med vem/vilka
54. Tvspel eller datorspel: Tvspel
55. Singel eller upptagen: Upptagen
56. Pussas eller kramas: Båda!
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: Inget av dom! :)
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Paradise Hotel
60. Har du svart hår eller blondt: Blondt
61. Har du blåa ögon eller bruna: Blågröna (?)
62. Choklad eller lakrits: Beror på vad man e sugen på!
63. Göteborg eller Stockholm: Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
65. Coca cola eller fanta: Coca Cola
66. Pizza eller kebab: Svalans Kebab!
67. Randigt eller prickigt: Randigt
68. Älska eller älskas: Båda
69. Leva eller dö: Leva

 ANTAL:
70. Personer du älskar: Familj, vänner m.m.
71. Personer du hatar: Någon finns det säkert men ingen jag kommer på
72. Pojk-/flickvänner du haft: Sedans jag var liten? Jätte många hah.. men "seriöst" 1
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Liv,Lisa,Rasmus,Mattias säkert fler!?
74. Glassar du ätit på en dag: max 2 skulle jag tro, glass e inte såå gott
75. Nämn en festival du vill på nästa år: Gatufesten!
76. Gånger du haft minnesluckor: Dagligen..
77. Gånger du varit hög: Ingen!
78. Personer du saknar just nu: Några stycken
79. Gånger ditt hjärta brustit: En gång

 VEM:
80. Vill du kyssa nu: -
81. Träffade du senast: Pappa och Lillasyster
82. Sjöng du senast för: Minns ej
83. Hade du senast en msn-konversation med: Evelina och Tobias
84. Spelade du tvspel med senast: Minns ej
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: -
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Haha LIV WENNBERG för hon aldrig kan bestämma sig! ;)
87. Förtjänar att dö: Men va?
88. Är söt: Min dröm hund
89. Vill du sova jämte inatt: -

 VAD:
90. Gör dig glad: Mina vänner, syster, träna osv.
91. Gör dig ledsen: Att bli sviken
92. Vill du helst göra nu: Börja gymnasiet
93. Önskar du att du slapp göra: Städa och sånt som är trist
94. Vill du ha nu: En utomlands resa
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Ingenaning!
96. Längtar du till: Julafton, Nyår, Gymnasiet osv.
97. Tycker du om dina betyg: Kan bli bättre, det kan dom alltid!
98. Ångrar du i ditt liv: Inget jag vill gå in på
99. Är det bästa som hänt dig: Bytte skola i 7an
100. Hur mycket är klockan: 17.48



sweet dream are made of this

2010-12-05 @ 11:27:33
Vaknade upp för ett tag sen ensam hemma för syster och pappa är på julmarknad här i Obbola. Skönt faktist, men sen idag ska vi göra ett pepparkakshus bilder kommer att komma!! Men annars idag vet jag inte vad jag ska göra faktist ta det lungt tror jag..

Men jag skulle vilja ha hjälp med min bloggdesign! Finns det någon duktig person som kan hjälpa mig? :D

Dag 05

2010-12-05 @ 11:23:59
Vad är kärlek?

Det är en svår fråga som har många svar kan jag ju säga.
Det fins många sorter av kärlek kärlek till en vän, mamma/pappa/syskon, eller till sin pojkvän/flickvän. Men så här skulle jag sammanfatta kärlek iallafall, man bryr sig om någon, man vill vara med den personen, ställer alltid upp för den.. alltså jag kan fortsätta skriva olika punkter hur länge som helst men de tänker jag inte göra så jag slutar här.

Trist fråga..

det finns bara ett AIK!

2010-12-04 @ 21:42:34
Och med det menar jag Skellefteå Aik! Ni kan säga vad ni vill, men för mig kommer Skellefteå Aik alltid vara det riktiga AIK. Kalla dom copycats eller vad ni vill, huvudsaken är ju vad jag tycker och tror eftersom det är min blogg.

Förlåt för kass update den senaste dagen men imorse åkte jag och Liv till Skellefteå kollade hockey och gick på stan. Kan ju säga att utbudet av kläder är väldigt litet.. men jag vill ju inte flytta dit för att shoppa eller hur? ;)
Iallafall så såg vi Skellefteå Aik vs. Aik Solna vilket var en riktigt jobbig match att se men slutet gott allting gott Skellefteå vann! Men sen är det en sak jag stör mig på.. vuxna personen som sitter och skriker massa skit om spelarna när det finns massa små barn där? Sen var det så att Björklövens p97 var där ( en kompis lillebrors lag) sen så börjar dom skrika hat-ramsor om björklöven riktat mot barn som är 12-13 år.. riktigt bra förebilder!!

Men nu sitter jag hemma hos min pappa..en lördag kväll riktigt kul!
Hoppas ni får en bättre kväll än mig så skriver jag mer imorgon puss!-

Dag 04

2010-12-02 @ 18:55:30
Det här åt jag idag.

Eftersom pappa fyller år idag så gjorde vi en Sara Lee pizza riktigt gott blev det faktist! Sen blir det daimtårta när farmor & farfar kommer hit inte illa alls.. Dock har jag inte tagit några bilder eftersom kameran är hos mamma och laddar in för helgen! ;)



FACEBOOK

2010-12-02 @ 15:49:20

girl: Hang out tonight?
boy: I cant. Im hanging out with someone else
girl: Who?
boy:The most beautiful,special,amazing girl in the world.
girl: Oh..
5 minutes later the doorbell rings
girl: why are you here?
boy: I told you I was coming over.

Om det ändå vore så i verkligheten! Tycker sånna där saker är jätte gulliga att läsa ibland!
Eller vad tycker ni? Gulligt eller bara töntigt?


COLLAGE

2010-12-02 @ 10:17:46


Dom här kläderna skulle jag gärna vilja ha i min garderob nu.. men det är bara att vänta till julafton så man får lite mer pengar så man kan shoppa loss lite. Jag har faktist slutat önska mig kläder i julklapp (tråkigt för dom som ska köpa julklappar till mig men) eftersom det oftast blir fel klädesplagg,färg eller strl. Så passar mycket bättre att få lite mer pengar in på kortet istället! ;)

FYRA inlägg på en dag.. och klockan är bara strax efter tio? Hah..


AMERICAN HISTORY X

2010-12-02 @ 09:50:35

American History X, ser vi för tillfället på skolan.
Hade inte förväntat mig att få se en bra film i skolan men jag kan lova er att den är värd att se!
Hm.. kanske ska göra en till kategori som heter "Film Tips" eller vad tycker ni?

Kolla Trailern! :)




Grattis!

2010-12-02 @ 09:12:28
Grattis på födesedagen pappa! :D
Hoppas du får en riktit bra dag så syns vi ikväll!


Smileys

2010-12-02 @ 08:51:43

I fortsättningen kommer ni nu få se smileys på mig blogg!
Tycket faktist det kan vara gulligt i viss mängd på bloggar, om ni vill veta hur man gör för att skaffa smileys så kan ni gå in på designadinblogg.blogg.se jätte bra sida om man har problem med blogg desigen och allt som rör bloggen faktist!

:) :( :P :D :O ;) :S ;( :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown:


so this is christmas?

2010-12-01 @ 22:47:00

Julbakade även med Liv idag och lyssnade på julmusik, riktigt mysigt faktist!
Någon fler än jag som längtar till julafton nu? Tänk alla julklappar, maten och allt? Helt klart den mysigaste tiden under året enligt mig iallafall. Men jag har ett litet problem.. jag vet inte riktigt vad jag önskar mig! Någon som har nått förslag på vad jag kan önska mig? Skriv komentarer på lite julklapps förslag! 
 
Här under har ni lite jullåtar! Bara att klicka på länken!
juuul!!!


PIMP YOUR PHONE

2010-12-01 @ 22:15:59
Idag så fick jag och Liv brist på att göra saker till slut.. så vi gick lös på våra mobiler med klistermärken!
Kan ju säga att min blev mest pimpad av våra mobiler tyvärr har jag ingen bild på Livs mobil så ni kunde jämföra men ni får nöja er med att kolla på min otroligt vackra mobil hah!

Som ni ser är både fram och baksidan helt täckta, men även insidan är täckt av hjärtan!!



bonde söker fru

2010-12-01 @ 20:13:31
Sitter just nu och kollar Bonde Söker Fru medans Liv sittre brevid mig och pluggar matte! Själv så fick jag flytta fram mitt prov tills onsdag nästa vecka vilket känns skönt eftersom jag inte direkt är något "matte snille". Iallafall så tjänade jag och Liv lite cash idag inte illa! Runt 400 kronor in på kortet inte helt fel! Men pengarna kommer gå åt kan jag lova!
Förutom det skulle jag behöva köpa en HELT ny garderob..inklusive skor! Men snart ere julafton!

Ska fortsätta kolla på bönderna nu.. skriver mer senare!

Snuttoplutto! (L)

Dag 03

2010-12-01 @ 09:46:33
Mina föräldrar.

Som jag skrivit tidigare så separerade mina föräldrar när jag var 10år. Men hur som helst, min mamma heter Helene Norberg mest troligt världens bästa mamma också fast så säger väl alla om sina föräldrar eller? Iallafall mammsen flyttade in till stan när dom separerade först Haga i 2-3år? Sen så blev det Teg, och då valde jag också att byta skola till Tegs Centralskola. Men jag vet inte vad jag ska skriva om mamma hon är världens bästa, och finns alltid där och ställer upp för mig även om inte jag är så tacksam jämt..

Min pappa. Efter separationen så bodde jag varannan vecka men nu för tiden bor jag mest hos mamma vilket innebär att jag inte träffar min pappa så mycket. Tråkigt är det, men känns lättare för mig att bo i stan än att bo ute hos pappa i Obbola! Men min pappa är också världens bästa även om jag inte säger det så ofta men så är det.Pappa kommer från Skellefteå också, vilket är en stor anledning till att även jag hejjar på Skellefteå Aik!!  Hah, det var svårt att skriva om sina föräldrar när man inte vet vad man ska skriva mer än att..

Jag älskar er, tack för att ni jämt finns där för mig!

Bilder från pappa i sommras.

RSS 2.0