MANGO

2011-01-31 @ 22:27:37
Ny duschad, ny rakade ben och har smörjt in hela kroppen med min body butter mango från The Body Shop. Riktigt fräsch är det, mums säger jag bara! :)
Men kvällen har spenderats åt mina bästavänner matteboken och biologiboken, tror dock inte att vår vänskap kommer hålla så länge för jag är spyless på dom! Men nog om det, ungefär två månader kvar till min såkallade "Sweet Sixteen" nu och planerna inför den har redan börjat planeras! Så kanske slänger upp en önskelista här på bloggen imorgon eller något? ;)


biologi kärlekens magi

2011-01-31 @ 19:30:01
Ligger i soffan med biologi boken och matte boken.. tur det finns glass i dom här situationerna! Hur skulle man annars klara av allt pluggande!? Men idag har jag varit i skolan och där händer som vanligt inget roligt och dessutom tror jag min kamera har pajjat så det gör ju hela saken bättre! Men ska ta mammsens så får vi se om jag kan fixa lite pix till min "fina" blogg! Hah, men nu ska jag åter till pluggandet!

Hoppas alla har en bra måndags kväll! Puss ♥


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

2011-01-30 @ 14:16:59


1. Min bästavän heter Liv Aina Hillevi Wennberg!
2. Älskar Skellefteå Aik (även Skellefteå stad!)
3. Jag hade aldrig ätit en chees försen jag började vara med Liv! ;)
4. Jag tänker/kommer bli frisör en vacker dag!
5. Jag hatar att vara blek..
6. Jag har varit i Grekland ungefär sju, åtta gånger i mitt liv.
7. Jag har gått i gymnastik,ridning,fotboll,innebandy,dans..osv
8. Jag lyckas alltid träffa "fel" killar.
9. Jätte dålig på att hålla det städat i mitt rum/garderob..
10. Jag väldigt dåligt självförtroende!


Umeå-Luleå-Skellefteå

2011-01-30 @ 13:59:29
Riktigt rikgt skön helg har det här varit!
I fredags började det med att jag Liv och Fanny åkte med Livs pappa till Luleå där vi träffade världens skönaste människor. Luleås tjejer är ju underbara, inte alls lika bitchiga som tjejerna här i Umeå kan vara. Men hur som helst så träffade vi bland annat, Edvin,Robert,David,Philip,Mimmi,Maja,Josefine,Jacob och många fler! :)
Riktigt rolig kväll blev det och om en månad ska vi tillbaks igen och mest troligt månaden efter det också och fira min "Sweet sixteen" Nä men då var vi inne i stan hela kvällen iprensip sedan fram emot halv två fixade Robert en taxi åt oss så vi åkte hem till Avan där vi bodde hos Livs pappas tjej Lena!

Dagen därpå gick bussen till älskade Skellefteå vid elva tiden och när vi väl kom fram så gick vi runt på stan och kollade runt lite, käkade lunch och sedan bar det av till matchen som dom otroligt nog vann! 10 sek kvar så får dom in ett fjärde mål så det blir sudden men slutet gott allting gott dom vann och det är huvudsaken! ;)  Sen var i hela kvällen i Skellefteå hemma hos Lucas och lite senare kom även Pudas dit och bussen hem gick vid 22.35 om jag minns rätt.

Ska man beskriva denna helg med ett ord blir det nog UNDERBAR!
Tack allihopa för en super bra helg, och vi ses snart igen! Puss


Grupp bild i Luleå city!


Josefine,Liv & Maja! ♥

Josefine,Liv,Maja & Fanny! ♥

Någon skön kille som gillade att fota sig själv!


Flickorna ännu en gång, och någon kille som var med!

"Pappa betalar - Killen" aka David!

Mimmi! ♥

Söt bild på mig och Liv och busschauffören! Grrr!!!
Foton; Fafyy


"Nya 30 Dagar.."

2011-01-30 @ 13:39:28
Ska köra "trettiodagar" igen fast nu är det endast tjugofem dagar. Tyckte det var roligare frågor nu när jag kikade in på Livs blogg! :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

Norrland tour!

2011-01-27 @ 22:30:00
Nu kommer det här mest troligt bli är sjukt lyckad helg! :D
Så nu taggar vi upp flickor och har en jävligt underbar helg, dock kommer det här drabba bloggen med dålig update, men förhoppningsvis blir det mycket bilder och det gillas väl?

Men nog om det har "blogg torka" pusshej

sweet dreams

2011-01-26 @ 21:43:13

Jätte kasst med update idag jag vet! Men iallafall så har jag bara varit i skolan idag, slutade runt två men då hade ju såklart Liv en lektion kvar vilket var spanska. Då sa hon "men vi ska bara e en film så det är bara att du följer med vi har vikarie" då följer jag ju med. Men skulle dom bara se film? Nej! Så då skulle vi köra ett spanska spel vilket gick ut på att man hamnade på olika rutor där det bland annat stod typ "Me gusta.." eller typ "No me gusta.." och sen skulle man säga något man gillade/inte gillade så när jag skulle säga något så blev det ungefär:
- Jag gillar häst
- Jag gillar inte häst
Fin böjning på "häst" men vikarien brydde sig inte som tur var.. annars har jag inte gjor så mycket! :)


ZZzZZzzzZZzz..

2011-01-25 @ 16:53:47
Så låter det här hemma just nu när lilla Thea sover. Men iallafall så har jag kommit hem från skolan för ett bra tag sen nu, pluggar lite och så.. kvällen kommer spenderas med Liv och Rebecca på ishallen för ovanlighetens skull! :) Minns inte vad det var för match riktigt, men det lär väl klarna fram emot matchen!

Just nu sitter jag och läser massa bloggar, shit vad man får skratta åt vissa personer! Nämner inga namn på de bloggarna för min egen skull.. hah men Liv du vet nog vad jag syftar på för blogg?

FUTSAL

2011-01-24 @ 20:38:17
Kom nyss hem och har duschat. Blev kallad till match lite oväntat med tanke på att jag inte tränat på ungefär en månad eller likande, men kul var det iallafall så nu ska jag väl börja träna igen också.. :) Matchen slutade iallafall med 1-1!

Annars har det inte hänt så mycket idag, ska slänga upp två bilder på min frisördocka senare lekte bara lite med dens hår och satte ihop något ni får säga vad ni tycker senare! Men nu ska jag ner och leka lite med Thea och senare slå på någon film eller tv;n vi ser väl! Puss! 

                                                    vs.   

JOHN BAUER, SKEÅ

2011-01-24 @ 14:35:08
Glömde helt bort att berätta för er om besöket på öppethus på John Bauer!

Iallafall så hämtade min pappa upp mig hos min mamma runt elva tiden och då åkte vi vidare till den kära staden Skellefteå. Väl där åkte vi direkt till skolan, träffade på massvis med lärare,rektorer,skolskötersan osv. pratade med de lärarna som höll i frisör avdelningen på skolan. Lärarna verkade trevliga men som någon komenterade så är ju lärarna alltid trevliga/på sin bästa sida när dom ska locka elever att söka dit!

Men förutom att lärarna verkade bra, så var skolan faktiskt väldigt fräsch! Vilket jag inte förväntat mig så det var ett stort plus! Nu får vi se vad det blir till gymnasiet har mina 3 val.

- Dragon, Frisör
- John Bauer Skellefteå, Frisör
- Yrkes Gymnasiet, Frisör

Men jag är fortfarande tveksam till YG.. visst att skolan var fräsch men den är som någon läsare sa väldigt ny och eftersom den är väldigt ny kan det uppstå problem osv. Dessutom är jag inte så säker på om jag vill vara ute på praktik 2-4 ggr i veckan. Det känns lite väl mycket, tycker inte ni det eller?


s p å r a t !

2011-01-24 @ 10:14:21

 


Nä men 119 puffar är väl ingenting, eller vad säger ni?..


Dag 30

2011-01-24 @ 10:06:51

Ett sista ögonblick.

Förstår inte riktigt vad som menas med denna "fråga" men ska göra så gott jag kan.

Ett sista ögonblick som jag minns var nog när vi träffade stockholmarna förra året, hah jag Liv och Lisa var ju så nere där ett tag och det enda vi snackade om var dom. Hoppas ingen av dom läser min blogg nu iallafall. Men vi fäste oss direkt vid dom det var liksom allt typ "Åh dom är stockholmare, åh vad fin dialekt, blablabla" ;)
Nä men det var en sjukt rolig tid nästan precis ett år sedan vi träffade dom nu eller ja inte Viktor för han fick vi träffa igår! :D


Men nu är det äntligen slut på dom här trettio dagarna så nu ska jag väl hitta på något annat att skriva om, måste bara säga att ni läsare varit kassa på att rösta om vad jag nu ska göra på min blogg! Bättring hörrni! :)


Dag 29

2011-01-24 @ 10:02:29
Mina ambitioner.

Skulle nog vara att bli frisör, flytta till en riktigt bra stad.
Jag skulle nog vilja starta eget tror jag, kanske inte det första jag gör efter gymnasiet men det är något jag ska göra någon dag iallafall. 

Clip här i Umeå!


om jag bara..

2011-01-24 @ 09:56:39

Om jag bara visste hur jag skulle föklara allt. Då hade jag gjort det!

Bild från i helgen då jag var med Fanny och Liv. Glömt att berätta att vi åkte ner på stan en kväll gick runt där, gick på Wayne´s osv. Men iallafall så ringde senare en kille från Luleå och sa typ.

E - Hej du vi är i Umeå på Scandic Plaza
M - Jaha, okej?
E - Ja vart är ni? Kan inte ni komma hit?
M - Vi är nere på stan så jo visst vi kan komma
E - Bra köp en Chees och kom hit
!

Ungefär så var det, men vi förstod ju att han inte var i Umeå men iallafall så köpte vi en Chees och gick dit hah men då kom dom ju aldrig så vi började dra oss mot Teg, men då ringer han igen och snackar om att vi aldrig dök upp så då sa vi att vi väntar vid Stads Kyrkan och medans vi väntade gick vi in där och då kom några kyrk männinskor och frågade om vi ville ha fika. Så vi satt med dom och drack tee ett tag, jätte mysigt faktiskt! :)
Men dom kom ju aldrig dit heller, men vi fick oss några goa skratt åt "E" som orkar driva på så långt!

Ett ord som passar in på hans beteende patetisk


bild; http://ffannyfagervall.blogg.se


AIK SOLNA - BJÖRKLÖVEN

2011-01-23 @ 14:58:55
Hemma från matchen nu som slutade 6-1 till Solna AIK, riktigt trist bara att Viktor inte fick stå i mål för AIK idag hade sett fram emot det! Men vi fick iallafall träffa honom och det var så otroligt kul eftersom att det var ett år sedan iprensip som vi träffade Viktor,Theodor,Krille och Robin när dom var här på SM för p94 förra året. Men nu så spelar Viktor med J20 så resterande personer vi träffade sist var inte med..

Men kul att få träffa honom!!! Nu är jag och Liv hemma hos mig bakar muffins, eller jag bloggar och hon bakar för tillfället. Men nu ska jag ta och hjälpa till så hörs vi senare, puss o kram♥

Viktor, han spelar dock i fel AIK! :)


SINNES

2011-01-23 @ 11:49:55

Fick en fråga om varför jag inte svarar på mina frågor på bloggen?
Men dom flesta frågorna har jag svarat på vad jag minns, men ni får kolla svaren genom att klicka på komentarer så har jag skrivit ett svar där! ;)

Men iallafall den här helgen har varit sjuk,sjukare och helt sinnes sjuk!
Ska berätta allt om John Bauer Skellefteå och vad jag har gjort i helgen senare idag för nu har jag itne riktigt tid, ska strax kila iväg till ishallen och kolla en match! Så hoppas ni får en sjukt bra dag! Puss!


URSÄKTA

2011-01-22 @ 00:40:54

Förlåt för dålig update. Men idag har jag bara varit i skolan och efter det skulle vi fara och fixa koppel,halsband,matskålar osv. till Thea sedan bar det av hemmåt, duschade och sånt sedan ikväll så har jag varit med Liv och Fanny riktigt trevlig kväll! Kan berätta mer imorgon för nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sedan sova, för imorgon bär det att till Skellefteå! :) Puss natti


SNURRAR

2011-01-20 @ 22:56:59
Snurrar verkligen i huvudet med gymnasieval,skola,nationella, osvosv. Så nu ska jag nog ta och sova snart puss! :)

2011-01-20

2011-01-20 @ 18:35:05
Hejsan bloggen och alla läsare! :)

Idag har jag inte gjort så mycket, skola och senare har jag varit med Liv och Rebecca och vi har druckit chailatte, suttit och snackat men Rebecca drog ganska snabbt och nu är det bara jag och Liv kvar. Liv har panik över vilken skola och vilken linje hon ska välja, hah och hon tycker att jag har det enkelt eftersom jag verkligen har bestämt mig för frisör. Men nackdelen för mig är ju OM jag inte kommer in... men förhoppningsvis går det bra! :D

Men för er som undrar vad Liv funderar på gå och vilka skolor hon funderat på?
Hon har funderat på Minerva,Thorén Buisness School eller Dragon. Och linjerna det står emellan är ekonomi,sam eller ett buisness program på TBS med inriktning juridik! :) Hennes blogg hittar ni under mina länkar eller här
http://livwennbergs.blogg.se

Yrkes Gymnasiet

2011-01-19 @ 22:28:29
Ja idag var jag på öppethus på Yrkes Gymnasiet/Thorén Buisness School. Måste säga att det var en riktigt fräsch skola, inte överdrivet stor men fräsch som bara den och riktigt fin, och lärarna vi träffade på var riktigt trevliga! :) Men YG har bara funnits där i 2år eller vad dom sa, och alltså om jag ska förklara uppbyggnaden av skolan så är det gym och dom flesta skåpen på nedervåningen, mittenvåningen är där YG håller till alltså frisör,el,bygg osv. övreplan är matsal, och några TBS klassrum och en ytterligare trappa upp så finns ett uppbehållsrum och resten av TBS klassrum. Allting såg ny renoverat/byggt ut!Så jag ska nog söka dit också, är det någon som går på Yrkes Gymnasiet som har någon aning om vad det var för intagnings poäng på frisör där förra året? :D

Betyg till YG är nog 4/5.
Motevering; Riktigt fräsch skola, trevliga lärare, och förhoppningsvis bra utbildning! Och om jag inte såg fel så har YG/TBS fler öppethus dagar så jag tycker verkligen ni ska kika in där och ge det en chans! Minuset med skolan är att den är så pass liten, skulle gärna fått vara lite större. Dessutom för ni som hade funderat på att gå bygg programmet på YG så finns det vissa problem med praktiken där. Alltså dom får inte alltid ut bygg på praktik för det är så få byggare som tar emot praktikanter så ofta. Och eftersom man kommer vara där 2-3 dagar i veckan så kanske det kan bli ett problem vad vet jag? :)Kanske inte den finaste utvändigt, men gå in ni kommer få en chock!

SMÅSAKER

2011-01-19 @ 15:26:39


Detta inhandlades idag, en b.u.s. från NIVEA, Fiber Wig Mascara, Lösögonfransar,Ögonfransböjare och ett par nya vita/mönstriga pärlöghängen. Allt gick på ungefär 500 kronor och allt är från KICKS! ;) Men nu känns det som jag har inhandlat allt som är "viktigt" det ända jag skulle vilja ha nu är ett par snygga svarta jeans och några gulliga tröjor/toppar till våren och sommaren, inte så länge kvar nu till och med solen har kikat fram idag! S k ö n t!


Do you remember when we first met?

2011-01-18 @ 21:13:50
Ligger i soffan, lyssnar på musik och Liv som läser upp sin engelska riktigt underhållande! ;)

Idag så har vi inte gjort så mycket, skolan tar ju den mesta tiden om dagarna sedan åkte vi hem till mig och då var min mormor och morfar här sedan har vi ringt runt och checkat lite eventuella sommar jobb, riktigt nice! Sen har vi varit ute å gått en promenad med Thea, träffade då på Olivia och Libbe och Olivias hundar! Men annars har det inte hänt så mycket.

 Imorgon blir det skola sedan hem och plugga på lite. Senare ska jag på YG med min mamma och kolla där på frisör linjen, och efter det så ska jag till ishallen och möta upp Liv och kolla en match mellan Björklöven - Skellefteå Aik (J18 elit) men mer om det imorgon, nu får ni rösta på i omröstningen så jag vet vad jag ska skriva mer om! Puss och Kram!♥Upp till er läsare nu!

2011-01-18 @ 20:47:12

Nu är det upp till er, rösta så får jag veta vad ni vill läsa mer om. Så kan jag göra en roligare/bättre blogg för er att läsa också! :)Omröstningen Vad vill ni ha mer av på bloggen? 


Dag 28

2011-01-17 @ 18:19:46
Det här saknar jag.

Att mamma och pappa bor med varandra. Att vi är en "kärn-familj" igen, dock är det ju mer vanligt i dag att föräldrar skiljer sig. Men inte lika mycket problem då dom fortfarande bodde med varandra. Dock var jag ju yngre och det blir mer problem ju äldre man blir men det saknar jag iallafall. Min "vanliga" familj! :)

Dag 27

2011-01-17 @ 17:07:10
Min favoritplats.

Känns som jag glömt bort dom är "30 Dagarna" men nu ska jag försöka avsluta det hela! :)

Min favoritplats, ja det måste nog vara antingen Skellefteå,Utomlands,Stockholm,Göteborg eller Helsingborg. Hah, många alternativ där jag vet men jag trivs som bäst när jag inte är i Umeå! Förklaringar till varför jag valde alla dom där ställena kan ni få istället!

Skellefteå; Otroligt mysig stad, känns bara som hemma direkt man kommer dit. Har ju dock varit där ett X antal gånger, men det är en liten stad om man jämför med Stockholm och så men, nä jag har ingen bättre förklaring än att det känns som att komma hem när man kommer dit!

Utomlands; Det förstår väl alla? Komma ifrån allt, sola,bada, slippa tänka på skolan eller att passa in! Toppen, bara strunta i allt och leva i nuet!

Stockholm; Huvudstaden, shoppingshoppingshopping. Älskar den staden den har allt (utom ett bra hockey lag, hah!) Mysig stad, även där behöver man inte riktigt bry sig om vad andra tycker, man kan ha sin egna stil utan att någon kollar snett på en!

Göteborg; Mysig stad, Liseberg, hah, har ingen vettig förklaring har bara varit där en del eftersom vi har en lägenhet som ligger en bit utanför Götet!

Helsingborg; Blev ju kär i den staden! Var bara där några få dagar i sommras men jätte fin/mysig stad! Dock lite jobbigt att höra på allt vad dom säger där nere hah! ;)

Där fick ni några förklaringar kanske inte dom bästa men som sagt, jag trivs som bäst när jag inte är i Umeå! :)California King Bed

2011-01-17 @ 16:24:13


Den låten som spelas som mest hemma hos mig nu, tack vare Liv!
Älskar den låten, den är bara så fin.. hela Rihannas nya album är jätte bra just so u know! ;)


Gymnasium

2011-01-17 @ 13:47:30
Jag har gjort ett tidigare inlägg som handlat om det här, men jag gör det igen.

Men hur som helst. Jag kommer sattsa till tusen nu under vårterminen för att ta mig in på frisör linjen, antingen på Dragon Gymnasiet i Umeå, eller John Bauer Skellefteå. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska söka till YrkesGymnasiet här i stan också har inte fått så bra intryck av den skolan, men ska dit på öppethus på onsdag så kanske jag får en helt ny uppfattning!?

Blir det så att jag bara kommer in i Skellefteå blir det nog flytt dit för min del! :)
Dock är det väl mamma som har svårast med att låta mig flytta när jag är så ung, men det ska nog lösa sig och Skellefteå ligger bara en och en halv timme från Umeå så det är inget större avstånd om vi säger så.

Men skulle det nu bli så att jag inte kommer in på frisör någonstans får jag väl acceptera det och gå sam på antingen Minerva eller Dragon. Helst Minerva skulle  jag tro, har inte bra koll alls på dom linjerna/skolorna eftersom jag riktat in mig helt och håller på frisör. Men isåfall blir det sam på någon av dom skolorna i tre år riktigt trisst skulle det kännas.. men efter det så ska jag isf utbilda mig till frisör. Dock känns det onödigt att lägga tre år åt ingenting när jag vet att jag verkligen vill bil frisör, och att om jag vill bli frisör efter jag gått sam så kommer jag få lägga ut ungefär 100.000 kronor på en sådan utbildning men det löser sig, det är inte ett så stort problem för min del, hah! :)

Men är det någon som vet om YG är en bra skola när det kommer till frisör linjen, eller något om JBs dåliga rykte så får ni gärna lämna en komentar. Även om ni kan berätta lite om Minerva/Dragon Sam. :D

HAHAHAHHA... osv

2011-01-16 @ 01:30:53
Läser massa gossip bloggar innom stockholm. Shit allt verkar nästan bara handla om D.. aka fisken som ligger runt med allt och alla till och med sina kompisars brorsor? Spårad tjej alltså! :)

Liv & Fanny

2011-01-16 @ 00:48:28
Kvällen spenderades med dessa brudar, en allmänt slapp och rolig kväll! Liv har gått lös på min facebook, så vi fick skratta en hel del åt allt som skrevs osv. Men tycker så synd om den lilla killen som var så gullig och skrev till mig "Åh jag har hittat facebooks vackraste tjej:$" och sen när han skulle få "mitt" nummer fick han nummret till A.. synd om honom! :( Men annars har det varit skit skojj, och när jag kommer hem möts jag av en glad liten Thea och massa pussar från henne! 

Hoppas ni haft en bra kväll, puss!

Biljetter till Skellefteå Aik - Djurgården är nu bokade, toppen! ;)

charmig cheeyy

2011-01-16 @ 00:43:02


Gullig tjej alltså! :)

Allt hon säger stämmer ju till tusen, eller vad säger ni som känner mig? ;)
Charmig är det ända ordet som beskriver henne!

LV, Burberry,Ed Hardy...

2011-01-15 @ 18:33:31
Nu när det är hundra procent att Thea stannar så vill jag köpa något fint halsband/koppel till henne. För tillfället står det mellan två stycken från Louis Vuitton, ett från Burberry och ett från Ed Hardy. Men kan inte riktigt bestämma mig, vill klicka hem allihopa! :)

Så det här blir en "dagens-fråga-inlägg" vilket halsband tycker ni är finast och varför?  :)


"Års-Boken"

2011-01-15 @ 16:00:28
Ja alltså det är en bok där vi ska sätta in bilder,saker,skriva saker som vi gör under alla månader hela 2011. Kul va? Kommer bli jätte kul att kolla tillbaks på senare, tillexempel när man blivit vuxen och så!
Så vi ska ner på stan någon dag och köpa varsin bok och nu gäller det bara att vi fotar allt vi gör och bestämmer sedan månades favorit minnen osv! ;)


MUMS

2011-01-15 @ 15:07:02

Jag och Liv gjorde just en chailatte var, nu sitter vi och överväger om vi ska gå in till stan och köpa en "års-bok" kan berätta mer noggrant vad det innebär sedan. Men det är så himla enkelt att bara kunna göra en chailatte hemma, riktigt gott e det också!

Recept för en person;
- 1 påste Chaite
- Latte Art mjölk
- 1,5 / 2tsk Honung
- En liten Café Visp
- 2 dl Vatten


Gör så här; Koka upp vattnet och lägg i tepåsen i ungefär 5-6 minuter. Häll sedan te vattnet i en kopp och värm sedan upp mjölken och vispa med Café Vispen så du får varm mjölk och ett rätt så tjockt skum. Men innan du häller mjölen i teet så ska du lägga i honungen i teet och röra om, sedan släng i mjölken och vips så har du en Chailatte a´la Moa&Liv! ;)

Det är det teet vi använder oss utav!


FÖRKLARING

2011-01-15 @ 14:41:20

Förklaring till hur det blev med Thea.

Pappa kände att han inte kunde ha kvar henne på grund av att hon hade aggresivt beteénde, vilket aldrig jag eller min syster har sett. Men jag tror det var att han kände att det blev med jobb med en hund än vad han hade förväntat sig eftersom Thea är väldigt pigg, livilig och uppmärksam beroende hund. Men tanken var att vi igår (Fredags) skulle ha kört tillbaks till Luleå och lämnat tillbaks lilla Thea till sin uppfödare Fia.

Men Lars,mamma, och hennes bror ville träffa och lära känna henne lite bättre så vi övertalade pappa att få ha kvar henne över helgen och det gick bra. Så igår kom hon till mamma och allt känndes rätt för mamma och Lars, så då slutade det med att Lars kommer upp till mig och frågar typ "Ska vi inte ge den här lillaflickan ett nytt försök?" och då blev det så. Så nu bor Thea hos min mamma istället, end of story! :)

Några frågor runt det, då ere bara att fråga! :D


SHIT ASSO!

2011-01-14 @ 22:41:07
Thea stannar i Umeå. Dock inte hos min pappa utan hos min mamma, hur sjukt e inte det på en skala ett till tio? :D Riktigt skönt att slippa lämna bort henne. Gråtit floder över det men nu får mitt lillahjärta stanna hos mig, känns super bra! Men det kom som en chock!

Funderar på att köpa något fint koppel/halsband till henne! Något förslag på vart det finns? :)

Burberry e verkligen jätte fint, så kanske ska beställa något sådant? Isåfall i färgen beige!

som alla andra

2011-01-14 @ 21:08:56
du är precis som alla andra. trodde du var annorlunda men inte det.

Jag lägger nog...

2011-01-14 @ 19:42:33

Jag läggar nog inte ner bloggen trotts allt. Dels för att mitt och Livs såkallade nyårslöfte var att göra minst en update per dag på våra bloggar.  Så bloggen blir kvar tror jag! :)

HISS/DISS?


-

2011-01-13 @ 08:06:57
Mitt Liv.

Anledningen till att jag funderar på att lägga ner min blogg. Jag har ingen lust alls att ha en "deppig-blogg" och eftersom det ofta slutar med att dom jag älskar/tycker/bryr mig om alltid lämnar mig i slutet så blir det alltid lite deppigt på bloggen.

Det jag menar är att, när jag känner att mitt liv börjar bli så gott som perfekt, alla bitar faller på plats så får jag ha det så i ungefär någon vecka. Den faller alla bitar isär igen och jag måste börja bygga upp mig igen, riktigt tragiskt liv jag har faktiskt. Men jag tror det handlar om att man måste hitta vänner att lita på 100 procent på, vilket jag har gjort! Man måste hitta en kille som verkligen menar alla ord och meningar han säger, man måste bygga upp förtroende för sina föräldrar. Men trotts att man måste hitta allt och ha allt kvar så får man inte ta allt för givet. Förstår ni hur jag menar?

"Man vill äta kakan, men ha hela kakan kvar"

Jag tror jag tar en blogg paus ett tag iallafall, tills jag fått någorlunda kontroll, måste få alla bitar att falla på plats igen. Så jag börjar blogga igen när jag känner att jag mår bättre för just nu mår jag inte bra alls! Puss

För er som har läst min Facebook status "Byebye Thea.." så är det så att vi inte kan ha kvar Thea. Hon har visat på aggresivt beteénde på senaste och inte "busigt-aggresiv" utan på riktigt. Och vi kan inte ha en hund som man måste gå och vara rädd för även om det nu verkar dumt att man kan vara rädd för en sådan liten söt hund? Men det funkar inte, och pappa har inte tid att lägga ner hur hur hur mycket tid som helst för att få henne att fungera som vi vill att hon ska, så det är verkligen jätte tråkigt. Gråtit mig till sömns, och imorgon lämnar hon mig för all framid. Då vet ni hur det är på den fronten. Thea♥ 21/12-2010  -  14/1-2011


BLGGEN LÄGGS NER

2011-01-12 @ 22:11:20
Tror jag.

Skriver ändå bara om mitt patetiska liv då alla jag älskar/bryr mig om lämnar mig till slut. Hejdå

byebye..

2011-01-12 @ 22:00:21
Nu lämnar Thea mig föralltid!..

SWEET DREAMS!

2011-01-12 @ 08:08:22


Sounds perfect to me! ;) Eller vad tycker ni? Dock vet ni ju inte helt och hållet hela drömmen..
Men nu ska jag kliva upp ur sängen och göra mig klar för skolan, så ni får ha en jätte bra dag! Puss

you make me smile, please stay for a while

2011-01-11 @ 23:55:42
Mår bättre nu, lite saker som hänt men mår bättre och allt känns bättre! Nu ere bara att hoppas på det bästa...

Men iallafall så överlevde jag första dagen i skolan, och som sagt är nationella i Svenska om fyra veckor.. så det gäller bara att få matrial för det som kommer på nationella å sen är det bara att rå plugga in i det sista. Men överlevde dagen, sen kom Liv till mig vi snackade å så sen har resterande del av kvällen varit riktig kass. Ursh..
Men imorgon har jag sovmorgon till tio över tio vilket känns skönt, å sen är det bara halv dag å kanske går till tolv eller något och då ska jag Liv och Rebecca dra och pumpa lite muskler på gymmet! ;) Nä skämt å sido, vi ska iallafall till gymmet å träna lite inför beachen 2011 inte helt fel, har dessutom träningsvärk sedans jag och Rebecca var på gymmet sist! Men så ska det vara, då vet man att man har gjort något iallafall..

Nu ska jag inte tråka ut er med massa text men jag har inte så mycket bilder, ska bättra mig på den fronten! Puss

Ni får stå ut med gammla bilder så länge!


...

2011-01-11 @ 17:49:10
fyfan. Orkar inte med det här också...

TOPP 6

2011-01-11 @ 17:27:28

Topp 6, kategori personer!

- Liv
- Peter
- John
- Olle för han e som han e!
- Felix
- Och någon konstig kille på min msn för han e dum i huvudet! :)

Topp 6 botten personer idag tänker jag inte ens nämna.


ostabilt läge

2011-01-11 @ 17:03:20
Var nyss med Liv, och gjorde inte så mycket fikade, snackade å så! :)

Ursh, drygt med skola idag och första nationella provet är om fyra veckor, shit asså! Fast svenska är inte det svåraste ämnet som tur är så det komme nog gå bra iallafall! Men jag har inte så mycket mer att skriva...
 
Hare

Whats wrong with me?

2011-01-11 @ 06:27:27
I thought you were honest to me. I thought we had a future. Now I dont´t know? Please explain what I did wrong? No more lies, just tell me the thruth. You were the world to me, but now you have maked me feel insecure.

Kanske inte de orden jag behövde höra, du fick mig att känna mig trygg. Som att du aldrig skulle försvinna ifrån mig, men nu är jag den osäkraste flickan i världen och vet inte vart jag har dig. Jag hade intalat mig själv att aldrig lita på någon igen, och att jag aldrig skulle hitta en bättre kille än förr. Men jag hade fel, jag hittade dig men det verkar nästan som att du är på väg att göra samma sak som han gjorde? Vet inte vad som är rätt och vad som är fel. Men jag hoppas på att jag har så fel man kan ha!

skön damp var orden!

2011-01-10 @ 17:47:19
Ursh äckligt less på allt/alla nu tack vare min mobil.
Behöver min finaste men han verkar sur/irriterad/inte så glad på mig? Less kanske? Vem vet... får hoppas jag har fel iallafall. Men nä just nu sitter jag och förklarar för Liv hur jag ska ringa och skälla ut tillverkarna av min mobiltelefon fyfan vad kass den e,  Iphone 4 i födelsedags present tack!

Annars har jag bara klivit upp vid åtta tiden idag, gymmat med Rebecca och enligt gårdagens planer skulle även Liv ha varit med men vad gjorde hon istället? Jo hon sov.. Nä så var på gymmet med Rebecca, drog ner på stan kollade runt lite. Sen gick vi hem, och jag skulle vara med Liv men svara hon? Nej hon sover.

Ingen bra dag det hära alltså..

en sekund

2011-01-09 @ 21:35:58
känns nästan som allt faller samman på en sekund..?

Dag 26

2011-01-09 @ 04:39:16

Mina rädslor.

"Att ge någon mitt hjärta" Alltså att öppna sig helt och hållet för en kille, det gör mig skit rädd! För har man öppnat upp sig, är hundra procent ärlig, älskar verkligen en person så finns det inget man kan göra åt den saken. Och sedan om man blir sårad? Ursh, nä att öppna sig för en kille, eller som sagt ge bort sitt hjärta kan både vara det bästa om händer än eller det sämsta! :) Eller vad tycker ni?

Sprutor, alltså jag HATAR sprutor kan typ inte ens ta en spruta. Jag får panik och tror typ att sjuksköternskan/läkaren vem det nu än är som ger sprutan ska döda mig! Ursh.. Dock har jag ju faktistkt tagit hål i naveln då man alltså skjuter en ganska tjock stav rakt genom huden, men det vågade jag? Hah.. jag e ju som jag är ibland alltså! ;)

Spindlar, insekter.. kan inte säga att jag är rädd för dom men riktigt äckliga tycker jag att dom är speciellt spindlar! Så min bliviande kille får gärna rädda mig ifrån dom! Haha!!!

Sen är det väl små saker man är rädd för men inget speciellt, men man kan väl bli rädd när något händer i en film, höga höjder,vissa karuseller, rädd att något ska hända någon man tycker om, alltså massa sånna där små saker! :)
back on track

2011-01-09 @ 04:24:00
På bättre humör nu, tack vare lite olika anledningar.
Men kvällen spenderades hemma hos mig med Liv,Mattias,Jesper och Rasmus kollade film, snackade inte så mycket blev en ganska trist kväll faktiskt. Men dom drog hemmåt runt ett halv ett, så då sprang vi över till Erik snackade med honom ett tag spelade Black OPS, som förövrigt är helt värdelöst. Det ända värda är att spränga sig själv! :) Nä men sen har vi inte gjort så mycket alls? Spelat tetris vilket är helt värdelöst att spela på min dator eftersom den har fått något fel.

Men nyss kollade vi "En djävulsk romans" riktigt bra film för att vara en gammal film. Men vi ska nog sova om ett tag, eller ah vi ser väl! Men hoppas alla läsare har haft en riktigt bra kväll!

För er som läser Jespers blogg och har läst frågestunden så stämmer inte frågan som har med mig att göra!


IF YOU REALLY KNEW ME

2011-01-08 @ 19:44:19
Skit konstigt program. Ursh bara less... på allt utom kioskmongon här brevid!(L)(L)(L)
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Dag 25

2011-01-08 @ 03:24:45
En första.

Förstår inte riktigt vad jag ska skriva om men jag kan skriva om min första julafton (mamma har berättat!)
Iallafall så tror jag att vi var hos min Mormor och Morfar, startade väl som en vanlig julafton. Kalle Anka och Co. sedan så blev det nog mat. Men sedan när Tomten kom.. jag hade tydligen börjat skrika/gråta/blivit helt panik slagen. Men när han gav mig presenter blev jag nöjd och då var han plötsligt inte lika farlig längre! ;)

Allt jag fått höra! Så roligare svar får ni inte! Puss!


TREVLIGT

2011-01-08 @ 03:18:02
Ja kvällen började med att Liv kom hit, sedan kom även Fanny till mig! Vi gjorde inte så mycket skulle egentligen dragit ut men ändrade planer blev det ganska snabbt eftersom vissa personer inte kan vara ärliga! Men iallafall så fick jag ett sms av Jesper han och några trevliga killar ville hitta på något så då fick dom komma hem till mig. Men vi gick och mötte upp dom alltså Jesper,Mattias,Rasmus,Viktor sedan direkt hem till mig. Kollade på någon film på TV, snackade och hade det allmänt trevligt. Länge sedan man träffade killarna sedans dom började gymnasiet tyvärr, men trevligt var det ända tills slutet... och det tänker jag inte gå in på! Men Liv,Mattias och Rasmus kommer få spö nästa gång vi träffas! :D

Men förutom slutet var det en trevlig kväll, och inte nu i helgen men nästa helg kanske min finaste kommer hit eller jag dit. Vi får hålla tummarna helt enkelt, Men nu sitter jag och Liv och har just kollat filmen SALT bra film, kasst slut! :)

Hoppas alla har haft en trevlig kväll och ursäkta för den dåliga updaten, men nu ska vi kolla en annan fillm (kanske) sedan ser vi om vi fortfarande är pigga eller om de e säng dags! Puss o Kram!♥

Jesper,Mattias,Rasmus!

TILL ALLA KILLAR;

2011-01-06 @ 21:22:36
1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

PAPPA ALLTSÅ..

2011-01-06 @ 18:57:55
Pappa går ut med Thea. (Thea, vår lillalilla hund alltså för er som missat det?)

En kvinna kommer fram.
" Åh vilken söt, vad är det för ras?"

Pappa.
"Det är en blandras, pitbull terrier och rotweiler"

Kvinnan
"Jaha..oj.."

Pappa.
"Hahahaha...nej det är en blandning mellan papillion och tibetansk spaniel"

Rolig humor min pappa har, eller hur? Skit kul.. :)

Princess of Naxos!

2011-01-06 @ 16:51:26

Berättade ju som snabbast att jag ska utomlands i sommar? Två och en halv vecka i Grekland, s k ö n t! Men nu ska ni få lite bilder på hur hotellet ser ut och såå, alla länder jag har varit i hittills är då Grekland ( hur många gånger som helst..), Kroatien, Spanien, Thailand,Danmark,Finland. Snart så ska vi även fara på en kryssning, inte helt fel! Någon som kan gissa vart vi ska åka då? ;)

Princess of Naxsos!


MY BAD

2011-01-06 @ 16:37:49
Blev inte så mycket update igår, men Livs internet ville inte sammarbeta heller. Men hur som helst så sov ju Liv och Fanny fyra timmar när jag var med dom, tack till alla som smsade och var sociala det uppskattades!! För jag satt och såg på "Kill Bill 2" två gånger i rad. Helt kass film förövrigt.. Men sen på kvällen gick jag och Liv och hyrde filmen Inceptions vilket var en betydligt bättre film men den var lite svår att fatta i början.. sen så hade vi bara en sjukt rolig kväll för ingen av oss var speciellt pigg i huvudet men så kan det gå, men jag är fortfarande less på "Ekorrpojken"..

"Hej jag är en uttråkad kille som tog ett nummer av en kompis och bytte ut en siffra så då fick jag visst ditt nummer, förlåt om jag stör?"

Men idag kom det fram att han hade sökt upp mitt nummer.. kry kille!
Anledningen till att han kallas ekorrpojken är för han ser ut som en ekorre på sin Facebook - Profilbild.


SKÖNT ÄNDÅ!

2011-01-05 @ 10:25:33
Planerna igår var att jag skulle åka in till stan/Teg med pappa på morgonen och Liv lovade att hon skulle vara vaken runt åtta, halv åtta så då tänkte jag vad bra då! Sen imorse runt halv sju ringer hon mig..

L - Moa kom till Erik vi är här!:)
M - Ehh.. jaha?:)
L - Ja kom hit!:)
M - Har ni ens sovit i natt?..
L - Nä, men vi kommer vara vakna under dagen kommer bara somna ikväll!:D
M - Hah lovar du?:)
L - Jaa kom nu!:)
M - Aha okej, kommer om ett tag! Puss

Men hur ser läget ut nu då? Jag ligger i soffan med Fanny som sover och Liv ligger i sängen och sover! Sköntsköntskönt! Nä.. men ska väcka om om en och en halv timme nu så, alla som vill får gärna smsa mig så jag har något att göra medans dom sover. Puss!

Bild från i sommras då jag och Liv träffade några sköna killar! ;)

Dag 24

2011-01-04 @ 22:53:24

Det här får mig att gråta.

Att bli sårad av en kille man verkligen gillar/tycker om/älskar. Ursh, man mår så otoligt dåligt så det finns inte.. Haha när Liv kom hem från Marocco började jag nästan gråta för jag vart så glad att hon äntligen var hemma! Då kanske ni förstår hur himla bra tjej hon är, finns ingen bättre vän! Sorgliga filmer, när folk i filmer gör slut tillexempel!? Finns många saker som får mig att gråta egentligen, hah! Kommer dock inte riktigt på vad när jag ska skriva det svart på vitt! :)

Dag 23

2011-01-04 @ 13:08:58
Det här får mig att må bättre.


Oj, men mina vänner,, Liv och Rebecca eftersom det är dom jag umgås med som mest,familjen,Thea,fotbolls laget, min finaste, ja alltså det finns många saker och personer som får mig att må bättre! Men får man bra betyg på ett prov mår man ju bättre? Spelar man bra på en match mår man ju bättre? Får man bara vara med dom man tycker om mår man ju bättre? Alltså det finns många svar på den här frågan. :)PEARL HARBOR

2011-01-03 @ 18:28:42

Riktigt bra film, och hade jag sett den hade jag ju fattat lite mer till historia provet inte för det hade gjort någon skillnad på mitt betyg menmen.. ligger i soffan ska snart kolla en anna film tror jag? E så grymt trött, och har ont i huvudet.. riktigt illa får hoppas att jag inte håller på bli sjuk!!

Puss


TIPS - distansförhållanden

2011-01-03 @ 12:49:00

1. Ingen svartsjuka
När man har ett förhållande på distans är det viktigt att man inte hela tiden tänker på vad den andra gör och känner svartsjuka. Försök att alltid tänka gott om den du är ihop med.


 2. Mycket kontakt
Håll kontakt med varandra, Har du en stund över, ring! Skicka sms och visa hur mycket ni uppskattar varandra.

 
3. Detaljer
Prata varje dag. Berätta detaljer ur ditt liv så att den du är ihop med får en bild av hur vardagen är.

 
4. Skype är gratis
Skaffa webbkamera så kan ni ha gratis videosamtal över Skype. Gör det till en grej att säga godnatt eller godmorgon till varandra varje dag.


 5. Minns träffarna
Tänk inte på dagarna då du känner dig ensam, utan tänk på dagarna då ni är tillsammans.


 6. Planera lite
Gör organiserade och roliga saker när ni träffas, som att gå på bio, fixa picknick eller bowla.

 
7. Fria sms och kompisabonnemang
Skaffa mobilabonnemang där ni har fria sms och kan ringa varandra utan att betala för varje minut. De flesta bolag har den typen av abonnemang.

 
8. Inte mer än en månad
Sätt en maxgräns på hur lång tid det får ta till ni ses igen, till exempel inte längre än en månad mellan träffarna i verkligheten.


 9. Bestäm nästa träff
När ni skiljs åt ska ni redan ha bestämt när ni ska träffas nästa gång. Då har ni alltid något att se fram emot.


 10. Bli inte arg i onödan
Om den andre inte kan träffas av någon anledning, ta det inte som att den inte vill träffa dig, utan att den faktiskt har förhinder.


 11. Res varannan gång
Lägg upp en plan för vem som ska åka till vem och se till att det helst blir varannan gång så att båda får betala lika mycket för resande. Om man skulle ha svårt att bestämma vem som ska ta sig till vem, träffas på halva vägen.


 12. Åk bort tillsammans
Om den ene åker på en resa, försök att bjuda med den andre för att ägna tid tillsammans någon annanstans.


 13. Föräldrarna kan umgås
Försök att få era föräldrar att bli kompisar med varandra, då kanske det finns möjlighet till att ses oftare.

Bra att veta kanske?! ;)


Wake up in the morning...

2011-01-03 @ 12:06:43

...Feeling like P. Diddy! Skulle inte tro det va? Blev väckt av min snälla lillasyster runt halv åtta. Skönt ändå!?
Nejnejnej, men hur som helst, gick jag upp då dushade gick ut med Thea, gjorde frukost till mig och Mathilda (inte dålig storasyster hon har alltså!) sen slog vi på "Last Song" och kollade den, så fin filmen hade varit om man hade valt en bättre skådespelare än Miley Cyrus.. tycker inte om henne alls! Men annars är den filmen bra! :)

Skulle försöka ta lite bilder till bloggen på mig och Thea men hon vill ju aldrig vara still... så ni får nöja er med de här två bilderna så gör jag ett bättre försök senare! Puss!


Känner att det bara blir cam bilder men har inte med kameran till pappaa!


id bare minerales

2011-01-02 @ 21:23:48
Yes, fick äntligen mitt id-smink nu!
Men jag har inget vettigt att skriva idag tyvärr.. kanske ska be någon göra en gästbloggning? :)

PUSS

En bild från nyår

SAGT, OCH GJORT!

2011-01-02 @ 19:03:57
Jag har fallit för dig! - och nu vet alla det.
Nu får man bara hoppas att det slutar lyckligt istället dåligt som det gjorde sist, för jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde sist det gick dåligt. Aldrig mått så dåligt, gråtit så  mycket, ångrat så mycket!

All i´m asking for is that I need you to need me! And let´s make it work!


Forts. Dag 22

2011-01-02 @ 05:21:15
Kom på en till sak som gör mig "upprörd/less/irriterad".
Alla par. Finns så sjukt många par som man ser tillsammans sen kollar man på sig själv? Vad har jag? Vad är det jag inte har som gör att jag inte får en pojkvän?.. många sånna frågor kommer upp! Så det gör mig less,upprörd,irriterad också.. alla gulliga par, och sen har jag ingen..?

Tumblr_lec25bewiq1qbb92eo1_500_large
Tumblr_led270t6jf1qf1l8mo1_500_large
Tumblr_leb0u9y1vs1qdbbywo1_500_large
Tumblr_le66zmavps1qfst63o1_500_large

Dag 22

2011-01-02 @ 04:20:07
Det här upprör mig.

Ja vart ska man börja?
Nej man ärligt talat, jag hatar (blir upprörd)
- när folk ljuger, speciellt människor som man litar på till 100 procent!
- Killar som tror dom har rätt att bete sig som svin!
- Rykten.. och i Umeå finns det tusentals. Så det du inte vet om dig själv vet alla andra, kul va? ;)
- Att när man har mycket pengar så hittar man inga kläder, och tvärtom!

Det som jag kom på för tillfället så, om ni inte vill göra mig upprörd bör ni vara ärliga/uppriktiga, killar ska behandla tjejer (mig) bra, sprid inga rykten (helst)! :) Nått sånt kanske?

Det värsta som finns är killar som man verkligen faller för och sedan när man träffar dom så beter dom sig som svin, eller så kanske dom låsas vara någon anna än dom är i början. Men sanningen kommer alltid fram!

Tumblr_le3ndhgexd1qbpwzeo1_500_large
She belived. He lied.

HM...!?

2011-01-02 @ 03:53:08
Moa och Liv spårar som vanligt! Men frågan till er är ju vad vi nu har skrivit på våra magar?! ;)
Haha gissa på nu! Puss sovgott, för det ska vi göra.. om ett tag (?)

Dag 21

2011-01-01 @ 23:15:50
Ett annat ögonblick.

Oj minns knappt vad jag skrev senast?
Men alla mina ögonblick/dagar/minnen med Liv är helt underbara, alla kanske inte helt perfekta. Men en kväll då det var Nordic Rock nere i stan så drog jag och Liv ner dit sprang runt sket i vad alla tyckte bara hade för jävla kul! Då och då frågade folk om vi var fulla eller om vi hade druckit? Men inte det! Vi hade bara en sjukt rolig kväll och allra bäst var när vi gick hem och fick en helt ny svart soppåse som vi tog på oss och gick hemåt i, sen då mötte vi Tim och Olof som bara skrattade åt oss men det var sjukt roligt. Bland de bästa kvällarna i mitt liv!Dag 20

2011-01-01 @ 21:55:24
Den här månaden.

• Åka till Skellefteå med Liv och kolla hockey!
• Kanske (Förhoppnigsvis) åka till Stockholm (?)
• Åka skoter! ;)
• Inte missa en enda dag i skolan (gäller även Liv) Hah!
• Bara ha allmänt kul!!! Det är ju trotts allt 2011, vilket skulle bli mitt bästa år någonsin så!Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag

2011-01-01 @ 21:48:10
Är med Liv nu, blir nog att kolla massa filmer ikväll! Mysigt, men för tillfället lyssnar vi på massa gammal musik från Idol, hah vilket liv vi två har alltså! Nä men hoppas ni får en bra kväll så kanske jag skriver mer sedan!

Puss o Kram / Moa och Liv

BOYSBOYSBOYS!?

2011-01-01 @ 18:41:39

;)

2011-01-01 @ 16:39:15

"Chit, oj jävlar vilken kille..;)"
Jag och Liv har nu skaffat snyggaste kille någonsin, inte illa va?


Sammanfattning av 2010

2011-01-01 @ 04:10:04

Här är en liten sammanfattning av mitt 2010!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja det kan man säga
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Tror inte riktigt jag hade några?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Inte det
4. Dog någon som stod dig nära? -  Min farfars bror men kan inte påstå att vi stod varandra nära?
5. Vilka länder besökte du? - Spanien (Barcelona) och Danmark

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? - Ja kan man kanske säga

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - Kan inget datum men, Mars månad!

8. Vad var din största framgång 2010? - Oj, ingenaning?

9. Största misstaget? -  Att jag föll för "M"
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Japp, överansträngning i båda vaderna osv..
11. Bästa köpet? - Jeans leggings från Rut m.fl.
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Wayne´s med Liv!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Absolut
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - Cooler than me, måste säga samma sak som Liv.. haha dock bara hon som fattar vad jag menar!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Svår fråga
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Spenderat mer tid med Liv i sommras
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Haha.. samma som Liv igen FIKAT MINDRE!
18. Hur tillbringade du julen? - Pappas sida, i Holmsund!
19. Blev du kär i år? - Kan man säga
20. Favoritprogram på TV? - Kollar nästan aldrig på TV
21. Bästa boken du läste i år? - Twilight, hah! :D
22. Största musikaliska upptäckten? - fick VG i musik! ;)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Fick det mesta jag ville ha, moppen var ändå det bästa skulle jag tro!?
25. Något du önskade dig men inte fick? - Ingenaning
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - Oj minns inte, snart ett år sedan ju!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Ja helt klart!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Trist
29. Vad fick dig att må bra? - Mina vänner, familjen osv..
30. Vilken kändis var du mest sugen på?- helt klart, David Rundblad
31 .Vem saknade du? - Vet inte riktigt
32. Den bästa nya personen du träffade? - Liv Wennberg, den bästa av dom alla! Finns ingen bättre! :)

33. Finaste bilden 2010? Hah, alla bilder på mig och Liv måste erkänna att dom är sjukt heta!


2011

2011-01-01 @ 03:01:01
Ja nu är 2011 här, och detta ska bli världens bästa år har jag bestämt mig för (och det kommer det bli!). Men kvällens planer var att vara med Liv och massa annat trevligt folk. Men eftersom vi var bort bjudna på middag ikväll tycke inte mamma det var så passande om jag stack iväg, så spenderade kvällen med Olivia som dessutom är min barndomsvän, vi växte iprensip upp tillsammans våra första år! Men vi kollade film, käkade god mat och så! Känndes som att tiden bara flög fram.

Men tolvslaget gick vi ut, smällde raketer, drack champagne och min finaste ringde faktiskt, jätte gulligt gjort! Skönt att samtalet kom fram också, brukar inte alltid göra det som ni säkert vet? :) Nä det var sjukt gulligt gjort, hade gärna spenderat nyår med honom men man får inte alltid som man vill! Men det var varit en jätte mysig kväll trotts att det inte gick enligt planerna!

Hur har nyår varit för er alla läsare? :)

GOTT NYTT ÅR FRÅN MIG TILL ER ALLA!


RSS 2.0