g i v e ME!

2011-02-28 @ 22:56:20




Min vän Evelina har ju som jag tidigare sagt en smyckesblogg, hon bad mig kika in på hennes blogg och säga vad jag tyckte om dom nya sakerna, eftersom jag tjatat på henne att hon borde göra smycken med fjädrar! Och damn säger jag bara, riktigt fina saker! :) Skulle gärna ha dom här tre sakerna iallafall, första bilden ett jätte gulligt armband, sedan två berlocker som jag tänkte att man kunde kanske hänga på någon lång kedja eller liknande?
Vad tycker ni om smyckena? :)
Mer information hur ni beställer och om ni vill se fler produkter så kika in här; Smycken By Eveliina


hoppas för något som inte...

2011-02-27 @ 19:46:46
Hoppas för något som inte finns eller kommer finnas. Finns ingen mening med det, men jag får iallafall hoppas på något då!

Ligger i sängen med musik i öronen fortfarande, dock har jag lagt böckerna åt sidan. Börjat tänka lite, på varför jag hoppas på något som inte ens är sant? Eller varför jag ens hoppas på något som inte ens kommer finnas? Kanske för att det får mig att orka kliva upp ur sängen på morgonen, kanske för att jag verkligenverkligen tror på lögnerna? Nä jag har inget vettigt svar på mina egna frågor! :)

185596_10150096991506699_667941698_6479073_4695774_n_large
Tumblr_lhaemy5udz1qfnvefo1_500_large


This is the way you left me.

2011-02-27 @ 14:23:22

Jag har verkligen inte haft någon ork, eller insperation till att blogga nu på slutet! Men ska försöka bättra mig iallafall, och slänga upp önskelistan till min födelsedag som jag lovade er för ett bra tag sen? :)
Hur som helst så önskar jag mig inte så mycket iår.. att bara få typ en bukett med blommor från någon speciell person skulle inte vara fel? Bara så sött! Inte så kräsen när det kommer till presenter iår känner jag hah..

Nu ligger jag på sängen med alla mina so-böcker och musik i öronen funderar på att snart kanske byta ut so-böckerna till biologi böckerna eller matteboken? Men jag föredrar nog hels So..
Men kväll kanske jag och Liv drar och tränar lite, känns som det kan behövas! Men inget säkert än iallafall men ni får ha en jätte bra dag så skriver jag senare ikväll! Puss



Two o'clock in the morning
Something's on my mind
Can't get no rest
Keep walking around
If I pretend that nothing ever went wrong
I can get to my sleep
I can think that we just carried on


a nice surprise.

2011-02-26 @ 18:03:54
Går kvällen var trevlig till en början tills vissa personer ska komma och leka glädje dödare!
Man blir så otroligt less på sådant, men skitsamma ny dag och nya tag idag! :)
Kvällen lär spenderas med Liv som det ser ut i nuläget, något lär vi ju hitta på tillslut iallfall! Men idag så har jag bara varit hemma, mammsen har varit och inhandlat massvis med hundsaker till lilla Thea, bland annat agillity hinder,tunnlar och en slalom bana + en till korg till lillan! Så det blev väl bra, men nu har jag legat i sängen någon timma med mina käraste SO-böcker och pluggat lite religon..

Men vi får se vart kvällen tar oss, ha en bra kväll allihopa! :)


moois & fantan

2011-02-24 @ 21:55:12


Eftersom jag varit så kass på ge er bilder så här har ni en bild på mig och Fanny för någon helg sedan!


hot_girl_95

2011-02-24 @ 21:35:16


Sminket bort tvättat, min underbart sköna Peak tröja på. Bjuder på lite bilder, tyckte det var lite ont om sånna på bloggen! My bad. Men iallafall så ska jag väl läsa på lite inför idrotts "provet" vi har imorgon sen ska jag slå på ännu ett avsnitt av älskade serien One Tree Hill man kan inte annat än att älska serien!!!

Men lite kort om min dag, skola + intervju med tre andra tjejer ur min klass till någon bok som kommer finnas i hela Europa inklusive USA, lite fränt va? Haha! ;) Nä men dom frågade lite om hur vi arbetar i skolan innom bild ämnet (För er som inte vet så går jag en Bild och Slöjd inriktad klass eftersom min pappa tyckte annars det var onödigt att jag skulle byta skola om jag bara skulle gå vanlig klass!) Men sen efter det så var jag med Livsan, kollade tv, snackade å sånt som vi brukar! Men det har varit en slapp dag, och imorgon är det Fredag!

Ha en bra kväll allihopa, Puss o Kram! ♥


i wish you the best.

2011-02-23 @ 13:09:36
Idag är det inte vilken dag som helst utan det är min mammas födelsedag! Så jag vill bara säga grattis på födelsendagen mamma jag älskar dig. Finns ingen bättre än dig! :)

Kom nyss hem från skolan skönt med endast tre lektioner idag, och provt gick väl hyffsat iallafall! Men nu i eftermiddag kommer mormor och morfar hit och fikar lite tyvärr kommer inte min morbror eftersom han har åkt utomlands nu ett tag. Men ska bli kul att träffa mormor och morfar iallafall! Senare ikväll ska jag och Liv dock till Dragon på någon "hår-fashion-show" eller hur jag ska förklara (?) Nu ska jag plugga lite till idrotts provet vi har på fredag så ni får ha det så jätte bra så ska jag försöka ta bilder till er under dagen!
Puss o Kram!

Grattis finaste mamma!


take a break.

2011-02-22 @ 21:00:43
Sitter och pluggar för fullt.. måste klara mvg på provet imorgon men känslan säger att det inte kommer bli så så jag lär väl sova med böckerna! Men nu ska jag belöna mig själv med ett oth avsnitt sedan tillbaks till böckerna. Ni får ursäkta mig för dålig update, men mycket på hjärnan nu. Puss!

next up; Paradibadet.

2011-02-22 @ 07:37:06
GodMorgon allihopa! :)

Nu ska jag ner käka frukost och sedan bär det av till den "fina" staden Örnsköldsvik även kallad Ö-vik men blir snart upphämtad av Liv och hennes pappa så måste käka lite nu! Puss hade!

you lie so well that even I go on the lies.

2011-02-22 @ 00:32:43
Sleep tight, nu har jag väntat nog!
Iallfall så imorgon drar jag och resterande personer från tc och river paradisbadet, ha de!

v i d r i g t.

2011-02-21 @ 20:44:48
Kollade runt på facebook, och Livs blogg och hittade det här. Det är ju ändå kul att det är någon pedofil här runt där jag bor och går skola!? Ursh, tänk er bara att en 50+ man attraheras av flickor från 12-16 år.. vidrigt ju! Man förstår inte riktigt vad dom tänker med!

Mannen ska enligt uppgift färdas i en beige eller grå bil av nyare årsmodell.
- Han ska ha befunnit sig utanför Tegs centralskola där han försökt locka till sig flickor, uppger Kenneth Jonsson, vakthavande befäl vid polisen i Umeå.
Mannen ska senare ha observerats i Röbäck.
Enligt vittnesmål från flickor som kontaktats av mannen ska han ha frågat om de 'ville ha lite kul'.
Vid 11-tiden uppgavs mannen ha varit synlig nära Röbäcksskolan.
- Vi har gått ut med ett allanrop till våra patruller, uppger Kenneth Jonsson.
Enligt polisen kan mannen, om han gjort inviter till flickorna, vara misstänkt för sexuellt ofredande
.


trött på alla dessa lekar.

2011-02-21 @ 19:06:24

Ligger i soffan nu ska kolla lite one tree hill sen plugga lite mera..
Men skön dag har det varit bara städat, å pluggat och morgondagen kommer spenderas i Örnsköldsvik på paradisbadet med dom flesta niorna på skolan. Kulkul! :)
Men nu ska jag gå så ni får ha det! Puss


devote.

2011-02-21 @ 15:45:49
Jag måste bara säga att jag blir så less på alla som har/byter till devote... så sjukt drygt! Alla bloggar där blir verkligen jätte breda och jätte jobbiga å hela sidan laggar ju nästan ihop! :(

DISS TILL DEVOTE!!!..

rebeccaraped.

2011-02-21 @ 15:40:30
Ja som ni såg blev jag bloggraped av Rebecca tidigare, hah!
Nog om det det har varit dåligt med update i helgen men har inte gjort så mycket, fredagen spenderades med Rebecca kollade hockey, och lördagen spenderades med Rebecca och Liv som äntligen kommit hem från Norge!! Men vi kollade också hockey sm, sen har jag inte så mycket minne av vad vi gjorde? Men igår var vi hemma hos Liv och hade en såkallad "spa-kväll" eller vad man ska kalla det, vi bastade,solade och snackade skit helt enkelt! ;) Mycket trevligt. Men nu ska jag plugga lite mer konsumentekonomi, så vi hörs senare ikväll!

Puss o Kram!

Lite brun har jag ändå blivit! ;)


Kontaktannons - Snygg, blond,brud. Kort sagt en riktig pingla!

2011-02-21 @ 15:22:02

Idag har Moa städat och pluggat. Hon är singel så alla vet. Hon är en riktig klippa i hemmet att förlita sig på. Det är bara att ni tar chansen för det är inte varje dag man hittar en pingla som Moa Norberg. Moa har för tilfället en underbar liten ängeprinsessa till hund. Hon går under namnet Thea. Mycket trevlig figur måste jag säga. Påminner om en säl med ben och men mycket päls. Thea försökr ofta att kominusera med oss människor. Dock uppfattar man aldrig vad hon vill så det är ju ett minus.
Nej nu pojkar för ni skynda er att haffa värsta bruden! Moa nås nästan alltid på hennes underbara rosa samsung telefon. Smsa henne nu, 0767806920 imorgon kan vara försent.....!
// reb


One Tree Hill.

2011-02-17 @ 22:58:46

Lätt bästa serien som någonsin skapats! Hela alltet är så underbart bara, (dock hatar jag egentligen kärleksfilmer osv. bara för att jag aldrig lyckas få det så..) finns inga ord! :)



I'll be your love be everything that you need.

2011-02-17 @ 19:45:43
Hej allihopa som läser!

Sitter hemma i min säng, ny duschad å ny rakade ben shit vad skönt det är.. men idag efter skolan drog jag hem till Rebecca vi gjorde fruktsallad, mums säger jag bara! Ska snart smörja in hela kroppen med ett lager b.u.s. ska till Paradis Badet med nästan alla nior på TC på Tisdag, så lite färg måste man ändå få ha väl? :)

Dock är jag så less på min bikini längtar tills det kommer in nya i butik, eller kanske man klickar hem någon från Victoria Secret? Inte helt fel! Men den jag har nu ser jag helt platt ut i.. hah vilka problem jag har alltså! Nä men nu ska jag slå på ett avsintt oth, så ni får ha det så bra så hörs vi senare! :)



it´s over.

2011-02-17 @ 07:21:02

God Morgon! :)

Vaknade för ett tag sen, har sovmorgon till klockan nio så det är skönt! Men idag blir det skola som vanligt.. men efter skolan ska jag och Rebecca dra till gymmet och träna lite inför beachen elva! Ska jag köra hennes pass dör jag ju jag har ju inga armmuskler.. men får försöka så gott jag kan men Rebecca sa att vi skulle köra mer mage idag så det blir nog bra! Men nu ska jag gå och börja göra mig klar för skolan, Puss o kram! :)



Tumblr_lgqv11etgx1qdxgogo1_500_large


THE NOTEBOOK.

2011-02-16 @ 21:39:07

Har legat i sängen nu och kollat på The Notebook och gråtit! Så otroligt fin film! Rekomenderas starkt, kan skriva lite kort vad den handlar om.

The Notebook.
En gammal man berättar en berättelse för en dam som handlar om en flicka och en pojke som träffar varandra och bara under en sommar kväll blir dom förälskade. Dom känner knappt varandra men dom bara vet att det är rätt. Flickan bor i vanligafall långt bort ifrån den här staden och när flickan pratat med sina föräldrar som bara tror att det är en "sommar romans" och dom bestämmer sig då för att åka hem istället för att det ska bli problem. Pojken skriver 365 brev till henne, ett varje dag i ett år. Några år senare ska flickan gifta sig men hon träffar då pojken hon var förälskad i och det blir inget bröllop. Flickan och pojken hittar tillbaks till varandra igen, och föräldrarna accepterar det då.. för äkta kärlek klarar allt!

Så fin film! När jag skrev handlingen fick jag dock en blackout och glömde var personerna hette men flickan hette Allie och pojken Noah! Men det är helt klart en sevärd film, och tårarna går inte att hålla tillbaks! :)
Men nu ska jag kolla lite oth igen.. så hörs vi senare!  Puss o Kram!


OTH.

2011-02-16 @ 18:24:20
Det har varit dåligt med update, men ska försöka bättra mig nu! :)

Iallafall så har jag inte gjort så mycket alls idag drog in till mammas kontor och så idag, sedan fick jag skjuts hem till Rebecca vi käkade, bakade kakor (vadå feta?), snackade och kollade lite film! Nu har jag kommit hem och kvällen kommer nog spenderas i soffan under mitt täcke och säsong sju av One Tree Hill.

Har ni läsare haft en bra dag? :)
Förresten så fyller jag år om 5 veckor har jag insett så slänger snart upp en önskelista här på bloggen tänkte jag!

Tumblr_lgpjrkluck1qc78pao1_500_large


Tumblr_lf6xvib0ab1qa0nd6o1_500_large


Tumblr_lgkmm3pzcm1qabc9n_large


Tumblr_lgm1upokgk1qzgdmvo1_500_large




NORWAY.

2011-02-15 @ 15:52:51
Sitter just nu hemma men alldeles strax bär det av till Skellefteå för min del, och Liv flyger till sin pappa i Norge till antingen fredag eller lördag. Hon ska kolla gymnasium där så det kan ju bli spännande! ;)

Men jag skriver mer när jag kommer hem inatt/kväll puss!

CONFUSED.

2011-02-14 @ 23:04:06

c-o-n-f-u-s-e-d.

Godkväll bloggen och alla som orkar läsa?
Sitter nu i min säng ska strax sova, lägger upp bilder från kvällen imorgon istället! :)
Ville bara säga det, så sleep tight! ♥

Tumblr_l4b63ezxwt1qcq6f4o1_400_large


LOVELOVELOVE.

2011-02-14 @ 20:07:33
Kvällen spenderades med min bästavän Liv!
Vi lyckades otroligt nog göra en "trerätters middag" och det blev riktigt gott. Men nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på kärleks låtar, tragisk tjej...

Hoppas alla läsare har fått en  riktigt bra alla hjärtansdag, och alla ni som har pojkvänner och flickvänner håll hårt om dom, låt dom inte lämna er eller ni lämna dom! :)
Slänger upp bilder från middagen senare, blev dock bara bilder på varmrätten!

valentine´s day.

2011-02-13 @ 22:20:52
Känner på mig att det här kommer bli en riktigt kass dag.

Ingen pojkvän likamed att alla hjärtansdag är meningslöst och går endast åt till att tycka synd om sig själv och avundas på alla som har sina perfekta förhållanden.

say goodnight and go.

2011-02-13 @ 12:13:14
Godmorgon/God dag kära läsare! :)

Min finaste Fanny sov här i natt och vi hade sån kass natt-humor ibörjan av kvällen eller ja natten kanske man ska säga vi låg och skrattade så vi dog åt "Funa kuckor drilke int.." hur normalt? Nä inte speciellt normalt alls. Men kvällen i sig var egentligen misslyckad men jag och Fanny hade riktigt trevligt ändå, var på MAX nere på stan träffade 50+ gubbar, ett helt lag med killar från jag vet inte vart ifrån?

Senare drog vi till Teg/Statoil köpte redbull och satt och snackade och sedan kom några killar och snackade med oss riktigt trevligt men efter ett tag blev det riktigt kallt så då gick vi och satte oss i ett trapphus. Vadå lodisar?Hah

Sen drog vi oss hem till mig snackade med Robert och Edvin en hel del och det var väl trevligt till och från, men i det stora hela måste jag säga att det var en lyckad men ändå lite misslyckad kväll! :) Men man ska inte klaga!


summer.

2011-02-12 @ 15:06:07
Saknar sommaren!
Kom precis att tänka på en dag i sommras/början av hösten skolan hade iallafall börjat och vi på Tegscentral Skola hade prao ganska tidigt på terminen. Iallafall så var jag och praoade på Estetic på Ön och det var sista prao dagen och jag satt i ett möte eller vad man ska kalla det. Vi satt och gick igenom och fick testa alla krämer och produkter från Decléor (jättebra märke!) iallafall så kände jag lite nu och då att det vibrerade i min ficka och efter allt var klart kollade jag på mobilen och jag hade då runt 11 missade samtal och så då ringer jag Liv och hon trodde att jag hade dött! :( Så då tog jag moppen och åkte ner mot stan för att hämta upp henne och då sitter hon på trottoaren tårar i ögonen och hade köpt två marsipan bakelser som ser ut som grodor till oss två! Så sött! ♥

Så såg dom ut på ett ungefär!



make up.

2011-02-12 @ 13:39:42
Tänkte att det är vissa som frågar/har frågat tidigare om vad jag använder för smink. Så jag gör nu ett inlägg och det kommer hamna under nya kategorin "Beauty".


Id bareMinerals.  En burk innehåller färgen Fairy Light, en Light, en är en warmer och en conceler + tre borstar jag fick med när jag fick detta kit av min farmor. En Conceler borste, en Flawless Face och en större borste som heter Bare Escentuals. Rekomenderar verkligen det här sminket har använt det här märket över ett år nu och det funkar hur bra som helst. Om du har problem hy så är det här värt att testa visst att det kostar lite men det är ett riktigt bra smink, bra för hyn och så vidare. Några frågor om det så skriv bara en liten komentar så svarar jag snart! :)


Ögon. Använder bara mascara och endast på mina övrefransar, vet inte varför med trisv bäst så! :)
En Leo färgad mascara från Laura Key, En guld/svart borste endast och sedan en Fiberwig mascara. Brukar lägga Laura Key som ett tunt lager och sedan bygga på med Fiberwig så att fibrerna lägger sig längst ut på fransarna och man får snyggt långa ögonfransar. Några frågor om det här så gäller samma sak jag skrev tidigare! ;)

Puss o Kram!!

stockholm - HOLLIES.

2011-02-12 @ 13:22:17
Hemma från en lyckad dag på stan med min mamma. Fick med mig lite olika saker, två tröjor en från BikBok och en från H&M. En mössa från HOLLIES stockholm och ett par såkallade "rid-skor" från Scorett. :)
Allt gick lös på cirkus tvåtusen kronor, men nu har jag det mesta jag vill ha. Eller jag vill och ska ha ett par svarta jeans leggings från Rut m.fl. men dom kommer inte in försen om en och en halv vecka dock så kommer dom ringa upp mig när dom kommit in så är det bara att åka och hämta dom, praktiskt va? ;)


Stockholm-HOLLIES. Femhundra kronor.


Tröja BikBok. Trehundra kronor.

Tröja H&M. Tvåhundrafemtio kronor. Ingen rättvis bild.. den är jätte söt! :(

Tillägg; Slänger upp en bild på skorna senare!

the script - nothing.

2011-02-12 @ 09:07:15
God Morgon snyggingar! :)

Blev en lugn kväll igår, men nu har jag vaknat och ska snart göra mig kla för dagen och dra mig ner mot staden med min mamma. Ska försöka hitta några byxor,skor, nån tröja och eventuellt en mössa kanske? Men vi ser väl hoppas ni får en bra dag så hörs vi mer ikväll/under dagen!



mr.x

2011-02-11 @ 20:56:46
Drar mig nog ut till såkallade "Mr.X" nu ikväll! Haha ;) ;) ;) ;)...

Liv du får mig att göra så sjuka grejjer..men nä det blir nog kul ändå! Have a nice night, later/M

teenage dream.

2011-02-11 @ 19:02:16

Sitter i min säng under ett täcke kollar runt på datan efter en "bal-klänning" till avslutnings balen i nian. Men det är så svårt och jag har ingen aning om vad ag vill ha för typ av klänning. Helst skulle jag velat ha en klänning som jag har sett att Kenza har haft för ett bra tag sen den är att dö för.. men vi får väl se vad det blir för klänning i slutet det är trotts allt ett bra tag kvar! Men frågan är ju också hur man ska ta sig till balen? Limousin,sportbil,"raggar-bil", häst o vagn, båt,skottkärra, hah ja det finns många alternativ det ena billigare än det andra. Men att hitta en maffig snygg båt att komma i skulle vara en rätt kul grej, eller vad säger ni läsare som går i nian har ni funderat något på avslutnings balen än? :)

Lace Dress SEK 379, John Zack - NELLY.COM
Rustic Tunic SEK 499, Selected Femme - NELLY.COM


There is a "lie" in believe.

2011-02-11 @ 17:25:04

There is a "lie" in believe, "over" in lover and "end" in friend.

Känns som det här kommer bli en slapp kväll, godis plus en film kanske? Vem vet. Och alla som har mitt mobilnummer får gärna höra av sig om någon skulle vilja hitta på något med mig ikväll! :)


they say a few drinks will help you forget him.

2011-02-11 @ 16:30:37

Kom hem för ett tag sen, tog en dusch och nu ligger jag i sängen lyssnar på musik. Funderar på att ladda hem någon bra film ikväll så ge mig tips!

En till fråga också.. tycker ni jag ska införskaffa "Blogg Svar" här på bloggen? Så ni kan fråga mig vad som helst när som helst? :)

1. Ge mig film tips! :)
2. Borde jag skaffa Blogg Svar?


golden train.

2011-02-11 @ 09:53:26
Good Morning Sunshines! :D

Är på bra humör idag, fint väder ute och jag har bara två lektioner idag. Inte fel överhuvudtaget!! Nackdelen är ju dock att Liv åker till sin morfar i Övertorneå.. och kommer hem söndag kväll trodde hon. Men inte så mycket att göra åt den saken jag skulle ju egentligen åkt iväg till Sundsvall på cup i helgen men jag kände att jag skippar det och kanske ska börja träna lite innan jag sticker iväg på en cup.

Idag efterskolan runt halv tre så ska jag till ishallen och träffa Libbe, längesen vi sågs sist! Beror väl på att man har mycket att göra och han har ju sin flickvän Olivia också så det blir sällan att vi ses! Men idag så blir det iallafall och det ska bli kul, men nu ska jag dra mig ner och käka en frukost och sedan drar jag till skolan fram emot halv tolv!

Puss o Kram!♥


i just called to say i love you.

2011-02-10 @ 22:25:05
Kunde inte hålla mig ifrån bloggen.. :(

har dock inget vettigt att skriva än att jag och Liv har kommit fram till att Fanta Orange är underskattad, att CocaCola Zero är äcklig och att CocaCola light är godkänd! :)

konsumentekonomi.

2011-02-10 @ 21:14:04
Ligger i soffan med hemkunskapsboken, tv;n på i bakrunden och sedan datorn och mobilen. Kan ju berätta att det inte blir så mycket gjort när man gör det upplägget. Men en del har jag iallafall gjort, konsumentekonomi är dock inte det roligaste men vi har prov om drygt två veckor om jag minns helt rätt? :)

Nu ska jag fortsätta med pluggeriet, så hörs vi imorgon innan jag åker till den älskade skolan!
Börjar dock 11.30 skönt vill jag lova!

Ni får en arkiv-bild!

nationella proven.

2011-02-10 @ 17:53:42

Nu är svenska nationella bortgjorda. Skönt är ordet som beskriver känslan av att ha gjort dom bäst! :)

Idag efter skolan skulle jag och mammsen på stan egentligen men blev det så eller?Nej skulle inte tro det så mamma ska hämta upp mig imorgon efter skolan och då blir det downtown direkt! Sen kvällen kommer mest troligt spenderas med Liv och Fanny om nu inte Liv måste åka med till ötå och träffa sin morfar! Men antingen på fredag eller lördag kommer det nog bli att jag och flickorna har middag, trevligt värre! Men nu ska jag göra klart min hemkunskaps läxa så hörs vi mer ikväll! :)

Puss o Kram!


happiness.

2011-02-09 @ 07:13:54
Ja idag ska jag göra ett försök med att dra till skolan! :)
Kommer dock försöka hålla mig väldigt tyst eftersom jag fortfarande har så ont i halsen men det ska nog går bra iallafall. Just nu sitter jag och kollar på Vakna Med The Voice tycker det är jätte skönt att kolla på på morgonen om man har tid med det vill säga. Just nu "sniffar" en kille salt, drack tequila och gnuggad citron i ögonen!! Spårat program kan man säga.

Ha en bra dag, puss o kram!


coiffure.

2011-02-08 @ 17:45:34
Nu slänger jag upp två bilder på min såkallade "håruppsättning" och jag vet att den inte är proffisionellt gjord och det har jag sagt tidigare. Men jag tycker det blev enkel och söt iallafall, vad tycker ni läsare då? :)




MIN VECKA!

2011-02-07 @ 16:46:53

Åh så fint "vecko-schema" jag gjort! :)
Riktigt stolt över mina skills i paint, eller vad säger ni? Haha!

Tillägg; Har även Nationella på torsdag!

BORED

2011-02-07 @ 14:14:35
Ligger hemma i soffan hos pappa för ovanlighetens skull. Dock fortfarande sjuk, men det går åt rätt håll som tur är. Men så fort jag blir frisk ska det bli bättre update här på bloggen, har fått förfrågningar om jag inte kan lägga ut bilder på min frisördocka efter att jag hade lekt lite med dockan hår. Jag måste säga att jag helt hade glömt bort det, men bildena finns på mammas systemkamera så ska försöka fixa med det så fort jag kommer hem till mammsen igen! :)

Men åh vad fina kläder,skor och väskor det finns. Skulle vilja ha en updatering av min garderob helt och hållet + sommar just nu! Det skulle inte sitta fel, eller vad säger ni läsare? :)



MELODIFESTIVALEN 2011

2011-02-05 @ 23:43:05
Riktigt kass helg har detta varit för min del. Kände mig bättre idag så jag drog med Liv, kollade hockey sedan käkade vi lite lunch hos Liv snackade och så! Men sedan när jag kom hem kände jag verkligen hur trött jag var i huvudet och kroppen.. så det blev inte att vara med Liv och Fanny ikväll tyvärr.

Har istället legat i sängen kollat Melodifestivalen som förövrigt var helt värdelös. Sedan såg jag Freaky Friday som jag sett kanske 3-4 gånger redan så det va inte heller så jätte kul. Nu ska jag snart sova, om mamma och Lars och deras gäster kan tysta ner sig lite. Full fart med piano och falsk sång och aldrig tar det slut heller.. :)

Puss och Kram!

4 februari

2011-02-04 @ 14:59:55

Ligger i sängen, kollar tv äter halstabletter. Det är ungefär det jag har gjort igår och idag. Dock kollade jag inte en sekund på tv igår om ljudet var på men idag känns huvudet bättre och febern har gått ner men halsen gör förjävla ont så jag dör ju när jag pratar. Surt nu när det är helg och allt...

Men det går åt rätt håll iallafall, dock blir ju bloggen drabbad av att jag är sjuk. Ingen rolig update överhuvudtaget! Men ska försöka bättre mig med det när jag blivit frisk igen! :)


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

2011-02-04 @ 13:35:21

Oj.. svår fråga! :)

Kan inte komma på någon som jag vill träffa just nu när jag ser ut som ett lik och känner mig likaså. Men Liv är ju alltid kul att träffa och hon har nog sett mig i alla lägen skulle jag tro! Men bortsett från vänner och familj så skulle jag nog vilja träffa Kissie,Dessie och Paow. Hahah! Skulle bara vara så roligt att träffa dom och se hur dom utanför bloggarna! Men mina personliga åsikter om dom tre är väl att Kissie är så otroligt fake utseénde mässigt och personligheten eller vad man nu ska säga. Dessie, söt tjej som leker vuxen. Paow den klokaste av dom tre bloggarna jag just nämnde! :)

En gammal bild på de tre tjejerna!
Kissie, Dessie och Paow.


EXPLOTION!

2011-02-03 @ 21:04:38

Verkar ju vara immun mot alvedon huvudet exploderar ju typ. Inte ens orkat ha på ljudet på tv;n eftersom jag tycker det har låtit så mycket. Då är det inte alls okej, sen har jag legat under två täcken i insäng svettats/frusit i omgångar, men nu kom min älskade mamma upp med en SOLO tidning och en marabou chokladkaka! :)
Blir nog mest troligt hemma imorgon också som det känns nu.. Puss på er alla! Och alla ni som är sjuka krya på er, för det tänker jag göra!


Aldrig mått bättre tror jag?

2011-02-03 @ 10:51:01
Ligger i sängen huvudet känns som det ska explodera när som helst. Svettas ena sekunden och nästa så fryser jag, finns det något bättre eller?.. ni får mer update ikväll när jag förhoppningsvis mår lite bättre! Puss hoppas ni mår bättre och får en bättre dag än mig! :)

I Never Told You

2011-02-02 @ 16:20:46
Hejsan bloggen och alla fina läsare! :)

Nu är jag med Liv vi ska väl käka något om ett tag antar jag väl, sedan ikväll så blir det hockey. Björklöven mot Luleå och vi måste hålla utkik efter en viss spelare i Luleå som tjejerna snackade mycket om i helgen det kan bli intressant! Ska ladda min kamera så kanske jag slänger upp några bilder här senare om ni skulle uppskatta det vill säga? Men nu ska jag söka efter en alvedon, huvudet bara dunkar!
Puss o Kram!♥

Galet vad jag längtar efter Grekland nu..

POLE FITNESS

2011-02-01 @ 20:44:04


Hm.. ska pröva på pole fitness med fotbolls laget. Har hört att det är skit roligt och väldigt bra träning!? Någon läsare som har prövat på detta än? :D Får berätta för er sedan när jag prövat på detta!

CURLY

2011-02-01 @ 19:19:47



Gjorde bara lite snabba lockar i mitt hår för att pröva.Brukar ju aldrig göra lockigt hår eftersom jag har naturligt lockigt hår men det är ju lite annorlundare lockar. Men vad tycker ni om lockarna? Hiss eller diss? :)

Bjuder på en osminkad mosing på bilderna dock kanske det inte syns så tydligt!


RAKHYVLAR

2011-02-01 @ 18:21:17
Som ni nu sett har jag skaffat en ny kategori kallad "Beauty" där kommer det finnas allt mellan himmel och jord innom "skönhet/skönhetsprodukter" eller vad man nu ska kalla det. Och det här är mina personliga åsikter och vad jag tycker, och vad jag tycker funkar för mig iallafall sen är det upp till er om ni vill pröva! :)

Men det första jag vill tipsa om är att köpa rakhyvlar för KILLAR istället för dom för oss tjejer. Anledningen till detta är att rakbladen på tjej-modellen är mycket tunnare eftersom vi har mjukare hårstrån, medans kill-modellen har hårdare rakblad (eftersom dom oftast rakar "skägget" med dom och skägg är som ni säkert vet mycket hårdare hårstrån än dom vi har på benen!) och genom att istället använda kill-modellen så sparar man pengar eftersom bladen håller mycket längre och tar bort hårstrån mycket enklare!

+ Man kan använda sig utav balsam istället för raklödder så sparar du in ännu mer pengar dessutom! ;)

Beauty!

2011-02-01 @ 17:29:03

Märkt något nytt på bloggen kanske? ;)


meningslöst

2011-02-01 @ 16:04:42
Är du romantisk? Ingenaning, det får väl någon annan avgöra antar jag?
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Omtänksam,pålitlig,snäll, lätt att prata med, se bra ut! (Hockeykille?) ;)
Vad är viktigt i ett förhållande? Att lita på varandra till hundra procent!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Inte det! 
Har du lekt med någons känslor? Nja..
Är du en bra pojk/flickvän? Det hoppas jag verkligen att jag skulle vara!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Ingenaning!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Nej verkligen inte har "nål-fobi" så det skulle jag nog inte göra! :)
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? "Dumpad"
Hatar du ditt ex? Nej verkligen inte!
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej inte det!
När du vill ha någon, vad gör du? Allt jag kan, sen är det upp till honom!
Hur skulle den perfekta dejten se ut? Myskväll dvs hyra film,mysa,prata om allt möjligt! :)
Vad faller du för? Dom jag inte kan få!
Vad är det mest avtändande du vet? Om han tar upp och säger att en annan tjej är snygg osv.
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Det är nog ganska viktigt!
Har du fått ditt hjärta krossat? Säger som Liv, "krossat" låter för brutalt men definivtivt blivit sårad rejält!
Hur raggar du? Oj, jag har ingenaning. Va bara dig själv! :)
Har du en ”utseendetyp” hos killar? Klart man han men ingen kan ju följa alla punkter på det!
Vem var din första kärlek? Joel Andersson, hah shit alltså länge sen nu.. ;)
Planerar du att skaffa barn? Ja det tror jag absolut att jag kommer göra men det lär dröja ett bra tag!
Hur många?: Ett eller två
Vad ska de heta? Finns så många namn men William,Lucas osv. är fint, och på en tjej kanske Rebecca,Elisabeth,Constantina eller något långt namn!
Vill du gifta dig ?: Ja självklart!
Hur gammal vill du vara när du gifter dig? Spelar ingenroll egentligen så länge det är med den man älskar. Dock så blir det ett snyggare bröllop om man är yngre och ser bättre ut! Hah..

2 cool 4 school

2011-02-01 @ 09:10:17
Sitter nu pa skolan och tangentbordet har installt pa engelska sa.. jag orkar inte fixa det men hur som helst sa har jag syslojd just nu och stax ska jag val dra mig mot 45an men vi hors mer nar jag kommer hem pusspuss!

Sitter vid Malous anvandare sa jag hittade lite gamla bilder pa henne! :)


RSS 2.0