skräckfilm?

2010-10-30 @ 00:21:41
Filmen var ju absolut inte läskig, men riktigt äcklig var den. Men hade nog hellre sett PA.2, tror den hade varit med åt det "läskiga" hållet eller vad tror ni? Iallafall kul att träffa Rasmus,Andreas och William även Liv såklart men henne träffar jag varje dag! Men För er som undrar vilka de här tre killarna är så gick dom på mitt konfirmations läger i sommras och Liv lärde också känna dom lite senare. Men nu ska jag sova så
sweet dreams!♥

höstlov!

2010-10-29 @ 19:49:04

Ett riktigt efterlängtat höstlov nu mitt i allt, mycket bra känns det iallafall! Kvällen ska spenderas med Liv, Rasmus, Andreas och William SAW 3D blir det som ni redan vet! Duschad,fixad å påklädd så gott som redo för bio nu men klockan går föör sakta. Men var i skolan idag hände inte så mycket, aja skriver sen när jag kommer hem om jag överlever den här filmen! Puss


SAW 3D

2010-10-29 @ 07:41:33


Ikväll blir det att se SAW 3D med Liv, Rasmus,Andreas och William. Riktigt roligt/läskigt ?
Men nu ska jag strax kila till bussen som går kvart över åtta, eftersom jag just nu är ute hos min pappa som bor i Obbola för er som inte vet är det en liten liten ö just utanför Umeå. Men hoppas alla kommer ha en jätte bra dag!
Puss och Kram!

~SWEET HEARTS~

2010-10-28 @ 22:20:22
Ska snart sova hade jag tänkt väntar bara på att någon ska logga in på msn innan ja somnar.. ;)
Men idag har jag pluggat konstant 2,5 h och har ändå heela teknik upsattsten kvar, kan ju lova att det inte är något posetivt med 9an förutom att det är sista året i grundskolan. Men sen har jag också tänkt om lite när de gäller gymnasiet.. eller om å om? Ska söka i Örnsköldsvik också det är ända skillnaden!

Men nu ska jag sussa, puss!

- Bad Day-

2010-10-28 @ 17:35:00

Allt är bara dåligt idag, för mycket plugg, måste sticka klart ett par vantar till slöjden, ve tinte vad ja ska göra av mitt hår trotts att jag var hos frisören igår, måste ringa och prata med min fasters man... osvosv.
Jag behöver någon som bara kan ta mig ner på jorden igen, berätta att allt kommer bli bra och ja kommer klara allt! Men ne någon sån finns tydligen inte just nu, kul att man kommer bli utbränd innan man ens har börjat arbeta! Men ne nu har jag inte tid med min blogg heller.. ännu mindre tid till att ta bilder.


M

2010-10-27 @ 11:37:57
Måste bara få ur det här nu,

Du fick mig att lita på vad du sa, du fick mig att falla för dig, du fick mitt hjärta. Det är något som aldrig kommer komma tillbaks, jo visst jag kan hitta en annan som också kan ta del av mitt hjärta men du kommer alltid ha en bit av mitt hjärta och det önska jag du aldrig fått.

Killen jag lärde känna.. finns inget annat ord än underbar. Du var perfekt på alla sätt, vad mer kunde jag önska mig? Att bara få vakna upp med dig gjorde min dag. Men efter någon dag efter all perfektion vändes hela min värld upp och ner på grund utav dig.

Du blev en helt annan person, du sårade mig, jag har aldrig gråtit så mycket, aldrig mått så dåligt, jag önskade det var en mardröm och att jag skulle vakna upp snart. Men jag har vaknade aldrig upp, lever kvar i den mardrömmen även om det har blivit bättre och bättre med dagarna som går.

Jag ångrar ingenting med dig, jag ångrar bara att jag gav dig en del av mitt hjärta som du sen kunde använda till att såra mig, allt de du har sagt till mig allt de kommer jag aldrig glömma. Du gjorde mig till världens lyckligaste flicka bara att du höll om mig och pussade mig på pannan gjorde mig så himla lycklig. Men nu är du inte min, och j ändå är jag din.För du har en bit av mitt hjärta du aldrig kommer kunna lämna tillbaks..

Det är lätt att säga " de kommer en ny bättre kille, han förtjänar inte dig han e ett svin " men ni lärde aldrig känna killen jag lärde känna. Jag kommer gå vidare, jag har redan börjat men man måste börja med små steg.

Vakna med The Voice

2010-10-25 @ 07:38:57

Godmorgon!
Sitter nu och kollar på Vakna med The Voice, ska få skjuts till skolan vilket känns riktigt skönt med tanke på att jag fortfarande inte har någon varm vinterjacka! Men nu ska jag kila, så alla får ha en super bra dag så hörs vi sen!

Jag vet att det fortfarande är dåligt med bilder.. ska försöka skärpa mig.


UNDERBART

2010-10-24 @ 22:44:35
Mammsen ringde mig ikväll när jag var på väg hem och fick veta att om jag inte klarar betygen som behövs för frisör i Umeå men klarar så jag tar mig in på John Bauer i Skellefteå så blir det flytt! Underbart.

Men idag har jag och Liv varit och kollat efter utklädningskläder till halloween, och dessutom tagit bussen från Ersboda vilket var minst sagt en upplevelse som jag helst inte gör om, skabbigare kan det inte bli.. men sen gjorde jag och Liv middag och sen var jag med... ;)

Inga fler detaljer för er! ♥

SICK

2010-10-19 @ 21:06:17

Bilden säger allt, jag e sjuk! Huvudet dunkar, halsen svider och jag kan knappt andas..
no more update for to day

Sebbe

2010-10-14 @ 18:12:04

Hejsan idag hade jag några få lektioner och sedan fick klassen fara på bio och se filmen "SEBBE" jag själv tyckte den var tråkig, iallafall tråkigt slut. Ingen film jag skulle rekomendera, trotts att den fått massvis med priser och så vidare, men efter filmen så var killen som spelade Sebbe i filmen där och man fick ställa frågor o så.. tänk att bara bli upptäckt på skolan av en regissör och sen efter det bara "poff" 46.000 kronor in på kortet? Inte helt fel.

Nu sitter/ligger jag i soffan och pluggar samhällskunskap ska erkänna att av alla teoretiska ämnen i skolan så är nog SO mitt favorit ämne, någon annans som har det som sitt favorit ämne?
Ska plugga vidare så skriver jag senare.


SUNSHINE!

2010-10-13 @ 09:48:05
Yes, solenskiner och jag ska snart börja dra mig mot skolan. Känns som de kan bli en skön dag har faktist bara fyra lektioner på onsdagar så det är inte helt fel! Men ni får ha en underbar dag så hörs vi ikväll!

Det är något jag lagt åt sidan, kan inte minnas vad. Dags att ta tag i saker och ting.

FIN

2010-10-12 @ 22:16:21
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Lyssna på den säger jag bara, texten är jätte fin enligt mig!

OCH DOM LEVDE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR

2010-10-11 @ 08:37:52

Har varit dåligt med update från min sida i helgen, har varit i Skellefteå med Liv riktigt rolig dag! Sen har det inte hänt så mycket alls..

Önskar man kunde få vara liten igen, man blev inte sårad av killar, man tog inte åt sig av negativa komentarer om man var ledsen så kunde man krypa upp i mammas famn och bli tröstad. Men allt e inte lika lätt nu, man blir sårad om och om igen av killar, man tar åt sig av negativa komentarer får sämre och sämre självförtroende, jag önskar jag kunde skydda min lilla syster mot det här men det går inte.. det här är saker som bara händer. Man säger " ta inte åt dig av de dom säger" men tjejer fungerar inte så tjejer tar åt sig vad ni killar än säger. Säger ni att vi är tjocka, så ah då försöker vi gå ner fem kilo. osv. det tar aldrig slut.


Pain in the ass

2010-10-07 @ 16:53:22

typiskt mig!

2010-10-07 @ 16:09:44

Glömt nyckeln inne. Sitter i trapphuset nu, som tur var hade jag ju datorn med mig iallafall, men det är så typiskt mig att glömma nyckeln eller något.. aja tur man har en dator och mobil till hands!


En sista dag...

2010-10-07 @ 14:23:34

.. i Skövde nu! Blev en längre dag på jobbet men ska strax dra mig mot stan eller lägenheten. Ikväll ska jag till Louise och äta och så, riktigt länge sedan jag träffade henne är inte här nere så ofta men ni får mer update ikväll så hare gött!

Lousie


Jag kan inte ens stå utan din luf i mina lungor

2010-10-07 @ 08:25:20
Möte på möte på möte, nu blir det snart att åka till Falköping igen på något möte för er som undrar ligger Falköping ungefär en halv timme ifrån Skövde så det är inte så långt. Men nu ska jag kila iväg och köpa lite bröd från Wienerbageriet och hämta posten, vilket jobbigt jobb va?




SKÖVDE

2010-10-06 @ 12:01:22
Ska kila ner på stan nu och ta en fika eller liknande, fick precis veta att jag fick sluta tidigare 12.00 inte helt fel och sen ikväll åker jag till min styvsyster Elin och hälsar på och äter där. Så skriver jag mer ikväll när jag kommer hem från Falköping! Ha det bra!

Skövde city!

VAD TYCKER NI?

2010-10-06 @ 08:21:18
Frågan är ju vad man ska ha för jacka i år?
Canada Goose,Fjällräven osv.osv.?
Så jag undrar vad ska ni ha för jacka i vinter, eller vet ni någon bra sida där dom säljer fina jackor?

Smith jacket SEK 2995, Svea - NELLY.COM

FÖRSÄKRINGSMÄKLARE

2010-10-06 @ 08:09:32
Tidiga mornar om man ska bli försäkringsmäklare! Men nu sitter jag här, har just slängt massa papper och ska snart på något möte (?) Iallafall så börjar jag bli lite less.. finns inte så mycket att göra om dagarna förutom facebook,msn osv. men nackdelen är ju att nästan ingen e inne på facebook eller msn under dagarna för alla e i skolan! Men slutar tidigt så då blir det stan!

Förresten så har jag skickat en intresse anmälan till John Bauer i Skellefteå, vilket även Liv har gjort så nu känns det som det är bestämt att vi kommer flytta nästa höst, fast ändå  är det ju inte klart än men vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Ska dessutom till Skellefteå i helgen som det ser ut nu, ska bara prata lite med min mamma och kusin så ska det nog lösa sig!

Puss så länge!

Kommer ni ihåg den headern? haha..

GÖTEBORG

2010-10-05 @ 16:22:25
Blev en tur till Göteborg idag, först ett möte i Kungsälv på Trevco och sen blev det stan. Lunch på Sense men ingen shopping med tanke på att jag ska till hufvudstaden på fredag! Men ikväll ska jag på O´learys äta middag och kolla hockey matchen mellan HV71-Skellefteå Aik! Men nu ska jag kolla på Project Runway så ni får ha det så bra så länge! ♥


SÄKRA

2010-10-04 @ 17:42:32
Praoar nu den här veckan på SÄKRA nere i Skövde och kommer avsluta veckan med shopping i Stockholm, riktigt roligt. Ligger i lägenheten lyssnar på musik,pratar med Liv och så. Idag var jag på ett möte på http://www.helapharma.se/ och imorgon ska vi till Kungsälv i Göteborg. Mer update ikväll! Puss

RSS 2.0