FULLT UP!

2010-06-09 @ 07:51:50

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade, jag vet!
Men jag har haft fullt upp, och nu ska ja berätta vad jag gjorde igår.. och ja det failade endel.
Jag skulle såklart pröva "SprayTan" så då gjorde jag ju det, och efter dom första timmarna tänkte ja fan vad lyckat lagomt brun å så, men när man vaknar nästa dag FLÄCKLIG.
Ska dock försöka fixa till det här så gott det går så inga klagomål på att jag är fläckig tack!

Puss o Kram


FOTBOLL!

2010-06-04 @ 19:48:35
Yess, känns underbart! Första träningen sens jag blev skadad och den gick smärtfritt, så underbart härligt! 
Men nu har jag dushat, och fixat mig så drar till Lisa nu och färgar hennes hår sen ska vi hitta på något hoppas att alla får en underbar kväll för det får jag! Puss o kram

we had a promise made four hands and then away.

2010-06-03 @ 09:16:24

Go´morgon, det blir ingen skola för mig idag känner att jag hellre är hemma och städar upp min övervånigg som just nu är väldigt kaos ska bara se en film sen sätta på hög musik och städa, blir så mycket roligare att städa med bra musik i högtalarna. Men nu ska jag kolla film sen städa så ni får en update lite senare!
Puss o Kram

En bra låt, dock tycker jag den är bättre när Elin sjunger den..
Jose Gonzalez – Heartbeats


ONE WEEK TO GO!

2010-06-02 @ 21:36:24

Hejhej, dålig update idag jag vet men inget att ursäkta sig för ja bloggar då jag har tid,lust och vet vad jag ska skriva om bara att acceptera det helt enkelt! Men idag har jag varit i skolan, fick veta att jag har höjt mitt betyg i svenska till VG känns jätte bra har höjt mitt betyg i det mesta under vårterminen tror jag, härligthärligt. Men sen efter skolan drog jag ner på stan var egentligen tänkt att jag skulle vara med Lisa men hon slutade betydligt senare och då var vi less på stan men jag gick med Maja och vi träffade ett tag Anton och Martin som hon kände, sen köpte vi glass och drog hem till mig åt middag och senare en konfa sak så vi får temasteg. Nu sitter jag hemma och över väger om jag ska gå till skolan imorgon eller inte så vi får se hur det blir med den saken!

När jag ändå bloggar måste jag passa på att skriva GRATTIS till min farmor som fyller år idag!


Kvällens kläder blev tights, Barca tröjan, stor halsduk lite varmare kläder fram mot kvällen!


YOU FOUND ME!

2010-06-01 @ 22:56:54
Rubrik brist därav rubriken!
Men ligger i sängen eller snarare på sängen lyssnar på skön musik och kollar på bilder, så nu ska ni få några bilder från dagen och en från tidigare!
FETTOS!

2010-06-01 @ 22:05:30

Jag och Liv sitter hemma hos Rebecca.
Rebecca: Vill ni ha något att äta eller så?
Moa&Liv: Jaa, har du kakor eller något onyttigt?
Jaa, man blir vad man äter fast det hoppas jag verkligen inte att man blir haha, men idag efterskolan var jag med Liv och Rebecca vi bakade scones hos Rebecca och sen skulle hon träna så då for vi till Liv och senare tillbaks till Rebecca och såg på film, och åt!

Känns skönt att jag hade sista provet idag, och att jag kanske har fixat prao plats inför nian redan, gäller att vara ute i tid ju, haha! Men imorgon är sista "vanliga" skoldagen sen är det temadagar, och så vidare så det är väl iprensip sommarlov efter imorgon  (okej inte riktigt, men det är inte så noga?)
Puss o Kram


RSS 2.0