THE NOTEBOOK.

2011-02-16 @ 21:39:07

Har legat i sängen nu och kollat på The Notebook och gråtit! Så otroligt fin film! Rekomenderas starkt, kan skriva lite kort vad den handlar om.

The Notebook.
En gammal man berättar en berättelse för en dam som handlar om en flicka och en pojke som träffar varandra och bara under en sommar kväll blir dom förälskade. Dom känner knappt varandra men dom bara vet att det är rätt. Flickan bor i vanligafall långt bort ifrån den här staden och när flickan pratat med sina föräldrar som bara tror att det är en "sommar romans" och dom bestämmer sig då för att åka hem istället för att det ska bli problem. Pojken skriver 365 brev till henne, ett varje dag i ett år. Några år senare ska flickan gifta sig men hon träffar då pojken hon var förälskad i och det blir inget bröllop. Flickan och pojken hittar tillbaks till varandra igen, och föräldrarna accepterar det då.. för äkta kärlek klarar allt!

Så fin film! När jag skrev handlingen fick jag dock en blackout och glömde var personerna hette men flickan hette Allie och pojken Noah! Men det är helt klart en sevärd film, och tårarna går inte att hålla tillbaks! :)
Men nu ska jag kolla lite oth igen.. så hörs vi senare!  Puss o Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0