CAN SOMEBODY TELL ME WHY I'M ON MY OWN, IF THERE'S A SOULMATE FOR EVERYONE

2010-12-19 @ 13:25:38

Skulle egentligen följt med Rebecca och kollat på hockey, eftersom hennes loverboy spelar idag! ;) Nä men skämt och sido, skulle följt med henne egentligen men har ont i huvudet och är allmänt trött just nu! Så hockeyn får vänta tills en annan dag. Men sen så äre så att jag måste hitta en julklapp till ett "julklapps-spel" vi kör med farmor&co varje år. Kan förklara hur det går till.

ALLA köper en julklapp för ett visst värde som man har bestämt (ex. 40kr), man lägger sen alla julklapparna i en hög mitt på bordet, sen ställer man ett larm som ska ringa efter 30min. Under dom här 30 minuterna sitter man och slår två tärningar och man ska antingen få en sexa eller en etta för att få ta ett paket från mitten. Alla kämpar oftast efter det största paketet, och när man får en sexa eller etta så kan man även ta av varandra paketen så dom blir "paket-lösa"

Kanske inte låter så roligt men det är det! Speicellt när alla ska öppna sina julklappar och det bara är massa konstiga saker alla fått! Tips till alla er som vill ha något nytt på julen! :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0