Dag 13

2010-12-19 @ 11:47:18
Den här veckan.

Skriver istället om veckan som kommer eftersom det kommer bli lite roligare att höra om kanske!?
Iallafall så kommer det bli så här.

Måndag blir det halvdag i skolan sen ner på stan och köpa hem lite valp saker en säng till vovven,koppel,halsband,godis,leksaker och annat nödvändigt! :D

Tisdagen blir det skolavslutning, vilket innebär att jag kommer få mina betyg.. och direkt efter det bär det av till Boden för att hämta hem lillavalpen (Har inte kommit på något namn än..) så då lär väl hela den dagen/kvällen gå åt till valpen.

Onsdag händer väl inget speciellt förutom att det är första lov dagen, men den lär nog också spenderas åt lillan!

Torsdag blir väl att ta hand om lillan, kanske vara med Rebecca,Ellen eller någon ?

Fredag JULAFTON!! Riktigt efterlängtat, åker till Holmsund för att fira jul med farmor,farfar, faster Carina, hennes kille Fredrik och mina tre kusiner Henrik,Marcus och Zandra. Även pappa och lillasyster och lillan! Får se hur det funkar med vår valp och kusinernas hund, eftersom Rex är väldigt rädd av sig! ;) Iallafall så blir det väl kolla Kalle Anka, dricka glögg, julmat och senare kommer tomten..!! ;)


LördagJul igen fast med Mammas sida alltså Mamma,Lars,Mormor,Morfar,Morbror Joakim,Philip och Lillasyster även mormor och morfars hund kommer vara med! Samma sak som hände på "riktiga" julafton lär väl hända här förutom att vi inte kommer kolla Kalle Anka! :)

Söndag LIV KOMMER HEM!!!!!!! Efterlängtat, ska väl möta henne vid flygplatsen med Rebecca och vara med dom flickorna underdagen iallafalll. Sen kanske Liv vill följa med till Obbola och kolla lillan och sova där??  :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0